Forum

Co oglądacie/oglądaliście?

Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Previous 4 / 4

Zuzler

#61 ·

"Aniela" - bardzo fajny serial. Czasem ad szwankowała, ale i tak super. Podobało mi się, że prawie nic, co wydawało się na początku, nie okazało się zgodne z tymi wyobrażeniami później.

daszekmdn

#63 ·

No, serial Aniela zajebisty jest i świetny klimat ma w ogóle.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

wrzos33

#64 ·

Oglądam i myślę, że mogę polecić serial Wielka woda.

Zuzler

#65 ·

2 likes
O pewnie, świetny jest!

Postukujacy

#66 ·

Na Netflixie jest serial Virgin River, już ze 6 sezonów. Trochę Moda na Sukces, ale mimo wszystko polecam. Fajny klimacik małomiasteczkowy, a jednocześnie troszkę światowy :)
INFP

Postukujacy

#67 ·

A ja teraz kończę oglądać Tajemnica twierdzy szyfrów. Dawno temu już go oglądałem, ale bez AD. 13 odcinków.
INFP

Postukujacy

#68 ·

Jeśli lubicie starsze osoby i to jak są czasem poczciwie nieporadne, to fajny serial z nutką detektywistyczną Tajny informator. Równiez platforma Netflix.
INFP

Monia01

#69 ·

Próbowałam swego czasu podejść, ale jakoś... no nie dla mnie :)
-- (Postukujacy):
Na Netflixie jest serial Virgin River, już ze 6 sezonów. Trochę Moda na Sukces, ale mimo wszystko polecam. Fajny klimacik małomiasteczkowy, a jednocześnie troszkę światowy :)

--
🇺🇦 🇵🇱

Monia01

#70 ·

A żeby nie było, że się wypowiadam nie w temacie, to ostatnio oglądałam "Poczuj mój głos", również na Netflixie. Film na podstaiw francuskiego "Rozumiemy się bez słów", czyli jedyna słysząca osoba w rodzinie odkrywa, że ma talent muzyczny. Na początku myślałam, że to kopia kropka w kropkę, ale nie, jest tam kilka rzeczy poprowadzonych lepiej niż w pierwowzorze. i choć mankamenty widziałam, to po obejrzeniu byłam usatysfakcjonowana.
🇺🇦 🇵🇱

Postukujacy

#71 ·

Ślepa Furia 1989 na tapecie. Jakoś nigdy wcześniej nie, mimo że opowiadali i to nie raz co to za film :)
INFP

wrzos33

#72 ·

Za mną film pt. Zamach na Papieża.

wrzos33

#73 ·

A dziś obejrzałam Dom dobry.
I powiem tak: kiedy się pojawił chciałam go obejrzeć, jednak jest tak mocny, wstrząsający, poruszający i przepełniony przemocą, że żałuję, że go widziałam.

zywek

#74 ·

audiodeskrypcja jest zrobiona totalnie źle.
Previous 4 / 4