Chyba tak xDD Ja generalnie też raczej zadaję się z facetami, ale nie dlatego że baby jakieś, a faceci jacyś, tylko po prostu tak siadło. Ale raczej inne babki, które też raczej zadają się z facetami, ale na zdrowych zasadach też najczęściej są OK. No chyba że to cizie.
AHa Misiek jest panią. :D A ja owszem, Tomaszu, wiesz? Jakoś tak się składa, nie żebym szukała specjalnie, ale co mi się z jakąś babeczką naprawdę fajnie współgra, to ona akurat jakoś również okazuje się woleć panów. :D
Obecnie mamy -22, pranie, które nie chce schnąć, jestem na nowym miejscu, nie znam okolicy, a trzeba iść do metadonowni, jeszcze błagać o świąteczny oraz wyjazdowy zapas, i generyczne zaswiadczenie po polsku i angielsku na ów wyjazd o koniecznosci uzywania lewometadonu.
To chyba normalne, że się ciągnie do puci przeciwny, nawet jeśli nie z myślą akurat o jednym to zawsze w podświadomości jest to puć przeciwna. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Ej no nie mów tak. Ze mną zawsze możesz pogadać. Wiem, że w wielu sprawach niestety nie jestem w stanie pomóc i ubolewam nad tym, ale wsparcie u mnie jak najbardziej jest. -- (kazek5p): Spadam coraz bardziej na dno. Pierdolony los sprawił, że z wszystkim zostałem sam, bez jakiegokolwiek wsparcia. Wyć sie chce. :( :( :(
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Rozkłada mnie przed świętami! Karwarz twarz! I módlmy się wszyscy, żeby do czwartku przeszło. Bo chciał bym sobie pojeść całe te na pracowej wigilii bożej.
Mnie też, spałam 14 godzin, wygrzałam się, wypociłam, bo płuca mnie bolały i dziś lepiej jest, ale rozwiesiłam pranie i dobrze, że na tyle miałam sił.
-- (djdenismusic): Rozkłada mnie przed świętami! Karwarz twarz! I módlmy się wszyscy, żeby do czwartku przeszło. Bo chciał bym sobie pojeść całe te na pracowej wigilii bożej.
Znaczy będziesz dawać w szyję? Ja też. Tylko w Kraku mnie niebędzie ale wypiję jednego w twojej intencji.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
No w przyszłym miesiącu wielka laba się szykuje, więc można zrobić akcję pt dajemy w co kto chce :D -- (camila): To kiedy i gdzie dajemy?
--
This site uses cookies to enhance your experience.