Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 53 of 79

#1041 1 like

Takie, może i głupie pytanie: czy panie lubią panie lubiące panów?

#1042 1 like

Chyba tak xDD
Ja generalnie też raczej zadaję się z facetami, ale nie dlatego że baby jakieś, a faceci jacyś, tylko po prostu tak siadło. Ale raczej inne babki, które też raczej zadają się z facetami, ale na zdrowych zasadach też najczęściej są OK. No chyba że to cizie.
Happy hacking

Wolę kobiece kobitki niż męskich babochłopów.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1044 1 like

AHa Misiek jest panią. :D
A ja owszem, Tomaszu, wiesz? Jakoś tak się składa, nie żebym szukała specjalnie, ale co mi się z jakąś babeczką naprawdę fajnie współgra, to ona akurat jakoś również okazuje się woleć panów. :D

#1045 1 like

Obecnie mamy -22, pranie, które nie chce schnąć, jestem na nowym miejscu, nie znam okolicy, a trzeba iść do metadonowni, jeszcze błagać o świąteczny oraz wyjazdowy zapas, i generyczne zaswiadczenie po polsku i angielsku na ów wyjazd o koniecznosci uzywania lewometadonu.
ENFP

#1046 2 likes

Chora jestem. W płucach mi gra, kaszel mam, płuca bolą i słaba jestem.
Große Operndiva?

#1047 2 likes

To chyba normalne, że się ciągnie do puci przeciwny, nawet jeśli nie z myślą akurat o jednym to zawsze w podświadomości jest to puć przeciwna. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1048 2 likes

Ja też jakoś wolę męskie towarzystwo. Z babkami mi się dobrze żyje, ale zauważyłam już, że z facetami jakoś łatwiej się dogaduję.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1049 1 like

Spadam coraz bardziej na dno.
Pierdolony los sprawił, że z wszystkim zostałem sam, bez jakiegokolwiek wsparcia.
Wyć sie chce. :( :( :(

Ej no nie mów tak. Ze mną zawsze możesz pogadać. Wiem, że w wielu sprawach niestety nie jestem w stanie pomóc i ubolewam nad tym, ale wsparcie u mnie jak najbardziej jest.
-- (kazek5p):
Spadam coraz bardziej na dno.
Pierdolony los sprawił, że z wszystkim zostałem sam, bez jakiegokolwiek wsparcia.
Wyć sie chce. :( :( :(

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Ja też spadam co raz bardziej i jak miło wiedzieć, że tak na prawdę mamy cię w dupie, ale grunt by jakieś święta się odbyły.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Rozkłada mnie przed świętami! Karwarz twarz! I módlmy się wszyscy, żeby do czwartku przeszło. Bo chciał bym sobie pojeść całe te na pracowej wigilii bożej.

Mnie też, spałam 14 godzin, wygrzałam się, wypociłam, bo płuca mnie bolały i dziś lepiej jest, ale rozwiesiłam pranie i dobrze, że na tyle miałam sił.

-- (djdenismusic):
Rozkłada mnie przed świętami! Karwarz twarz! I módlmy się wszyscy, żeby do czwartku przeszło. Bo chciał bym sobie pojeść całe te na pracowej wigilii bożej.

--
Große Operndiva?

#1054 1 like

Cytując pewną piosenkę:
"Błagam Was zlitujcie się i zabijcie mnie..."
Czuję się przegrywem.
Wrócę w domowe pielesze to chyba znowu idę w chlańsko...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1055 2 likes

Borze szumiący, co się zrobiło?

#1056 1 like

strasznie ostatnio się czyta ten wątek. Tak źle chyba nigdy nie było. Jak coś to pisz/dzwoń, jutro będę w Kraku więc jak trzeba się spotkać to mogę.
Happy hacking

#1057 Edited

Taki chyba jakiśdziwny okres. Ja też ostatnio czujęsię jakoś tak nijako.

Znaczy będziesz dawać w szyję? Ja też. Tylko w Kraku mnie niebędzie ale wypiję jednego w twojej intencji.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

To kiedy i gdzie dajemy?
ENFP

No w przyszłym miesiącu wielka laba się szykuje, więc można zrobić akcję pt dajemy w co kto chce :D
-- (camila):
To kiedy i gdzie dajemy?

--