Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Często jest niestety tak, że im gorszy paździerz tym bardziej się sadzą co to za fifirafaprzedmiot. -- (Paulinux): Jutro najgorszy egzamin z najmniej przydatnego przedmotu na całych studiach.
No i proszę jaka Inpost to solydna firma: wcisnęli mi paczkę w bramę bez telefonu, bez dobry wieczór, bez pocałuj mnie w oko. I teraz się zastanawiam czy być fiutem i zgłosić, że paczki wcale nie dostałem, czy odpuścić temat. To ich nie pierwsza taka sprawka.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tyflowiki musi sobie czasowo się wyłączyć, bo komuś się nudziło i tyyyle botów powchodziło. Chyba muszę się naumieć bardziej w stawianie tego ciulstwa. Trochę jakby nie mam tego kiedy wcisnąć puki co.
JEstem narazie uwięziona na nowym miejscu bo nie wiem dokładnie gdzie sklepy, gdzie przystanki, ale przynajmniej ogarnęłam już wszyskto co ptrzebne w mieszkaniu. No i co? Z chłopami da się dogadać? Jestem zachwycona ;)
Coś w tym jest. Ja też lepiej czuję się w męskim towarzystwie. Z babami to niestabilnie jest. Mało tego, zdarzyło mi się, że kobieta była mniej empatyczna i taktowna w mega trudnej sytuacji niż facet, swoją drogą, którego nie lubiłam.