Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 52 of 79

#1021 1 like

nie raz to pierwszy i nie ostatni za pewne
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#1022 3 likes

Jutro najgorszy egzamin z najmniej przydatnego przedmotu na całych studiach.
Happy hacking

#1023 5 likes

Moja pralko, ty przebrzydły rupieciu, córo k*rwy i szatana, niech cię rdza zeżre i zgniatarka unicestwi...

#1024 2 likes

Często jest niestety tak, że im gorszy paździerz tym bardziej się sadzą co to za fifirafaprzedmiot.
-- (Paulinux):
Jutro najgorszy egzamin z najmniej przydatnego przedmotu na całych studiach.

--

#1025 1 like Archived

I chyba Sylwester się rozj*bał doszczętnie. Dziękuję... :(

No i proszę jaka Inpost to solydna firma: wcisnęli mi paczkę w bramę bez telefonu, bez dobry wieczór, bez pocałuj mnie w oko. I teraz się zastanawiam czy być fiutem i zgłosić, że paczki wcale nie dostałem, czy odpuścić temat. To ich nie pierwsza taka sprawka.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1027 1 like

Tyflowiki musi sobie czasowo się wyłączyć, bo komuś się nudziło i tyyyle botów powchodziło. Chyba muszę się naumieć bardziej w stawianie tego ciulstwa. Trochę jakby nie mam tego kiedy wcisnąć puki co.

#1028 7 likes

Ludzie są jednak durni.

#1029 4 likes

Nienawidzę chorować!
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1030 1 like

Rozwaliły mi się moje jedyne, zimowe buty. A śniegu trochę jest. :/

#1031 2 likes

Zimno, panie, zimno!

#1032 1 like

Okropnie zimno, i tak jakoś smutnawo bym powiedział.

#1033 1 like

Przysypiam na tych wykładach.
Große Operndiva?

#1034 1 like

Wczoraj babeczka od dyrygentury się na nas wydarła, no trudno. Mam w sumie to gdzieś.
Große Operndiva?

Smutno to dopiero będzie jak przyjdzie ocieplenie i będzie jedno wielkie błocisko. No to już po zimie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1036 3 likes

JEstem narazie uwięziona na nowym miejscu bo nie wiem dokładnie gdzie sklepy, gdzie przystanki, ale przynajmniej ogarnęłam już wszyskto co ptrzebne w mieszkaniu. No i co? Z chłopami da się dogadać? Jestem zachwycona ;)
ENFP

#1037 2 likes Archived

Coś w tym jest. Ja też lepiej czuję się w męskim towarzystwie. Z babami to niestabilnie jest.
Mało tego, zdarzyło mi się, że kobieta była mniej empatyczna i taktowna w mega trudnej sytuacji niż facet, swoją drogą, którego nie lubiłam.

#1038 1 like

Dookładnie. Z resztą tak jak napisałam - kobieta kobiecie kobietą. :D
ENFP

Iii, z Wami to dopiero trudno jest.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1040 1 like

Nieee, stanowczo, wolę panów. ;) Kobiety są jakieś takie... Zbyt kobiece.