Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023
Back to Wątki archiwalne#721 Agata.d
Robiłam tak i nic to nie zmienia.
-- (Puszkin):
Przytrzymaj przez dwie albo trzy sekundy ten przycisk obok koronki, może pomoże.
-- (Agata.d):
Nie moge uruchomić mojego appplewatch. Chyba zmarł, albo ładowarka nie działa. ładuję go i nadal nic się nie zmienia.
--
--
#722 Paulinux
Rozkłada mnie jakieś przeziębienie a mam tyyyle roboty.
#723 Zuzler
Łoł, Denisu, a gdzież to ta praca? Nie chcesz tu, to na prv mi napisz, bo ciekawość mnie konsumuje.
#724 skrzypenka
koronkę przytrzymaj i ten przycisk zboku, 2 razem przytrzymaj.
-- (Agata.d):
-- (Puszkin):
Przytrzymaj przez dwie albo trzy sekundy ten przycisk obok koronki, może pomoże.
-- (Agata.d):
Nie moge uruchomić mojego appplewatch. Chyba zmarł, albo ładowarka nie działa. ładuję go i nadal nic się nie zmienia.
--
--
--
#725 Postukujacy
Tak jakoś nijako.
#726 Zuzler
Niedługo będzie po prostu smutno.
#727 MarOlk
Dlaczego?
#728 skrzypenka
Kurwa, wzięłam sobie dofinansowanie i proformy i czekałam od lipca na wniosek i mi dali dzisiaj umowę i co? No i kurwa ceny poszły w górę i to sporo i co ja mam teraz zrobić? Sorry, zła jestem bardzo.
#729 Agata.d
Nic to nie daje, chyba zmarł na amen. Spróbuję jeszcze naładować ładowarką koleżanki z pracy, może się zreanimuje jakoś. Oby okazało się, że to ładowarka poszła.
-- (skrzypenka):
koronkę przytrzymaj i ten przycisk zboku, 2 razem przytrzymaj.
-- (Agata.d):
-- (Puszkin):
-- (Agata.d):
--
--
--
--
#730 Zuzler
Jeśli do mnie mówi, to tak po prostu na wieczór się robi ostatnimi czasy.
-- (MarOlk):
Dlaczego?
--
#731 balteam
@skzypenka, nie wiem co brałaś, ale np. jeśli komputer, to nie musisz dokładnie tego samego modelu brać.
#732 mucha
zależność jest taka, że nie możesz wziąć słabszego sprzętu, niż w specyfikacji a przynajmniej tak było jak ja brałem
#733 skrzypenka
Brałam ipada i co teraz? Poszedł w górę.
#734 Milena132 Archived
To przytrzymaj koronkę długo, może taki dźwięk śmieszny usłyszysz. Takie buuuuuuuuuuuuuu i takie klum.
-- (Agata.d):
-- (Puszkin):
-- (Agata.d):
--
--
--
#735 MarOlk
Jakiś gruby kot wlazł mi do mieszkania. Wyniosłem go za drzwi, a jak go głaskałem to mnie ugryzł sierściuch jebany.
#736 mucha
no nie ma rady jak dopłacić, tak z ciekawości jaka rużnica w cenia w jakim okresie czasu?
#737 skrzypenka
mniej więcej z dwa, 3000 dopłaty, w lipcu były inne ceny, teraz są inne.
-- (mucha):
no nie ma rady jak dopłacić, tak z ciekawości jaka rużnica w cenia w jakim okresie czasu?
--
#738 mucha
kurcze to faktycznie nie jest zabawnie, jestem w szoku
#739 misiek
Może chciał z tobą po być, a ty go złośliwie na mróz wyrzuciłeś. Czy wy ku...wa litości dla zwierząt nie macie! :D
-- (MarOlk):
Jakiś gruby kot wlazł mi do mieszkania. Wyniosłem go za drzwi, a jak go głaskałem to mnie ugryzł sierściuch jebany.
--
#740 skrzypenka
Mogłam nie brać sprzętów apple, ale skąd ja mogłam wiedzieć, że sprzęty apple tak drożeją? Przecież nie wiedziałam. :(
-- (mucha):
kurcze to faktycznie nie jest zabawnie, jestem w szoku
--