Wychodzi na to, że w przewodzie wentylacyjnym w łazience gniazdują gołębie, bo słychać ich pogruchiwanie. No cóż, lepsze to niż szczury, ale i tak lepiej żeby sobie poszły w cholerę.
Przytrzymaj przez dwie albo trzy sekundy ten przycisk obok koronki, może pomoże. -- (Agata.d): Nie moge uruchomić mojego appplewatch. Chyba zmarł, albo ładowarka nie działa. ładuję go i nadal nic się nie zmienia.
Ostatnio jeśli tylko wyrobię się z zaległościami i zaczynam coś ciekawego robić to wychodzi coś takiego, co powoduje kolejne zaległości np. choroba dzieci albo inny wypadek.
Dziwne - niby niczego szczególnego nie robiłam w ostatnich dniach, a mam poczucie, jakbym nie wiadomo ile zapieprzała i musiała sobie jden dzień odpocząć. I jutro będzie tym dniem. Chyba że nie. :D
Tyle dobrze. -- (MarOlk): No chodzę powoli, trochę kuśtykam, a jakby coś było poważniejszego to bym nawet stać nie mógł. Już raz w gipsie ją miałem przy skręceniu i dziękuję.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.