Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 36 of 79

Współczuję @Graco. Trzymaj się!
Give me a sign.

#702 7 likes

Życzę wszystkim dobrego dnia po powrocie z weekendu. ;) Bycie dla siebie serdecznym może poprawić humor chociaż na chwilkę.
ENFP

#703 2 likes

Wychodzi na to, że w przewodzie wentylacyjnym w łazience gniazdują gołębie, bo słychać ich pogruchiwanie. No cóż, lepsze to niż szczury, ale i tak lepiej żeby sobie poszły w cholerę.

#704 2 likes

Heh, o tyle chyba lepsze, że Ci raczej nie wlezą do chałupy.

#705 2 likes

Gołębi też nie lubię. To takie właśnie latające szczury.

#706 1 like

Nie moge uruchomić mojego appplewatch. Chyba zmarł, albo ładowarka nie działa. ładuję go i nadal nic się nie zmienia.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#707 3 likes

Skręciłem kostkę i ledwo chodzę. Noż kur... motyla noga.

#708 Edited

Przytrzymaj przez dwie albo trzy sekundy ten przycisk obok koronki, może pomoże.
-- (Agata.d):
Nie moge uruchomić mojego appplewatch. Chyba zmarł, albo ładowarka nie działa. ładuję go i nadal nic się nie zmienia.

--

Byłeś już u lekarza?
-- (MarOlk):
Skręciłem kostkę i ledwo chodzę. Noż kur... motyla noga.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#710 2 likes Edited

W jednej z ostatnich aktualizacji ponoć pojawiła się blokada przeciw zalaniu? Może po prostu przypadkowo jąaktywowałaś.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#711 1 like

Nie chce mi się! Ale i tak wstanę.

#712 1 like

Ostatnio jeśli tylko wyrobię się z zaległościami i zaczynam coś ciekawego robić to wychodzi coś takiego, co powoduje kolejne zaległości np. choroba dzieci albo inny wypadek.

@Misiek, to nie pierwszyzna u mnie. Typowe skręcenie,więc w opaskę usztywniającą na parę dni i różne maści do smarowania.

Czyli nie trzeba będzie w gips?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

No chodzę powoli, trochę kuśtykam, a jakby coś było poważniejszego to bym nawet stać nie mógł. Już raz w gipsie ją miałem przy skręceniu i dziękuję.

#716 1 like

Wszystko mnie boli, i choć teoretycznie odpoczęłam to strasznie mi się nic nie chcę, a przede mną coraz więcej wyzwań i rzeczy do zrobienia. :(
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#717 2 likes

Dziwne - niby niczego szczególnego nie robiłam w ostatnich dniach, a mam poczucie, jakbym nie wiadomo ile zapieprzała i musiała sobie jden dzień odpocząć. I jutro będzie tym dniem. Chyba że nie. :D

Tyle dobrze.
-- (MarOlk):
No chodzę powoli, trochę kuśtykam, a jakby coś było poważniejszego to bym nawet stać nie mógł. Już raz w gipsie ją miałem przy skręceniu i dziękuję.

--

#719 2 likes

Ciemno, zimno, szaro, a niedługo w taką pogodę trzeba będzie codziennie zapierniczać do pracy! Najgorzej.

#720 2 likes

Jestem zmęczona i chciałabym odpocząć, a tu na odpoczynek perspektyw brak, chyba dopiero w święta Bożego Narodzenia odpocznę.
Große Operndiva?