Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023
Back to Wątki archiwalne#681 djsenter
Ja wam powiem, że czuję się całkiem dobrze psychicznie i emocjonalnie, ale problemy ze snem mi się nie wiadomo skąt znowu pojawiły, bez żadnego zewnętrznego czynnika.
Po prostu chodziłem spać o normalnych porach i nagle zacząłem się budzić o czwartej czy piątej i o dwudziestej już dogorywać :D
#682 daszekmdn
Jak dobrze, że jutro jadę z tej Choroszczy, Chorzej czy cholera wie jak to nazwać. Nie wyrabiam już.
#683 sanklip
Aplikacja bankowa się zjechała tak, że nawet nie mogę zrobić przelewu blikiem.
Maaasakra
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#684 camila
A ja wlasnie przed chwila zrobilam. Chcialabym, zeby zjechala sie tak, ze pieniadze poszly, ale nie z mojego konta ;)
#685 Pitef
Aniu, a propo banku, musimy się zgadać.
#686 Zuzler
A co, macie ten sam bank, misiaczki? Jeśli tak, to współczuję i podaję rękę. Ja się chcę przenieść gdzie indziej max w ciągu miesiąca, bo mnie szlag jaśnisty trafia, że durne 5 złotych musze ludziom oddawać gotówką.
#687 Pitef
Hah, tak. Mamy to samo.
#688 Monte
No i co? Naprodukowałam się do gazety i czuję, że to było na nic. Tylko jakieś zdjęcia są.
#689 sanklip
Do m banku się przeniosę.
Na bank :D
-- (Pitef):
Aniu, a propo banku, musimy się zgadać.
--
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#690 daszekmdn
Polecam alternatywnie Santandera.
#691 Milena132 Archived
Spaaaaaaaaaaaaać.
#692 Pitef
Ja myślałem nad MBank albo Santander. W efekcie jest ING.
#693 skrzypenka
Pko polecam, ta apka iko jest dostępna.
#694 misiek
Czy serio teraz niema czegoś takiego jak dobry technicznie telewizor? Wróciłem do mojej byłej piętnastoletniej plazmy z nowszego leda i różnica w audio jest ogromna i kolosalna. A dodatkowo dzisiaj w Mediaexpert po rozmowach ze sprzedawcą stoją sobie tam mega drogie telewizory ponat 10000 tys Sony i Samsung. Jeden przez pół roku grania nonstop ekran wypalony do połowy, w drugim pięknie wypalone na ekranie logo Mediaexpert. Żywotność telewizora w ramach standardowego użytkowania to 3/ 4 lata. Pod względem audio dosłownie żaden nawet nie podskoczył do starej plazmy Panasonica, mimoże nawet w czasach swej świetności ten Panasonic nie był demonem audio i ma raczej standardowe głośniki. Paranoja to co się dzieje z telewizorami.
#695 djdenismusic
Ludzie, którzy biadolą na audio w obecnych tv chyba nie znają praw fizyki. To już nie czasy tv z tyłkami, gdzie można byo dopchnąć taaakie głośniki. Teraz im cieniej, tym lepiej. A za dobre audio odpowiadają soundbary. Zreztą. Po cholerę w dzisiejszych czasach korzystać z tv? :D
#696 MarOlk
Ktoś puka. Otwieram, a tu jakieś dzieciaki z hasłem "cukierek albo psikus". Niestety cuksów nie miałem i mam nadzieję, że drzwi mi nie wymazały jakimś syfem.
#697 Milena132 Archived
Niech ten zasrany długi weekend się w końcu skończy!
#698 lwica
Migrena i małe dziecko to NIE jest dobre połączenie. :(
#699 DJGraco
Rozłożyło mnie przeziębienie i jak tu żyć...
Cała noc nie przespana i człowiek chodzi jak te zombi.
#700 misiek
Wypoczywać i przeczekać.