Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 38 of 79

#741 4 likes

Jutro zaczyna się moja pierwsza praca stacjonarna od dawna. Trzymajcie kciuki, żeby mnie stres po drodze nie połknął w całości.

Powodzenia zatem! ;) Mogłabym w sumie zamienić zdalną na stacjonarną na chwilę. Jedno i drugie ma niestety wady i zalety.
ENFP

#743 1 like

Nie musisz kurczowo trzymać się Apple. Jeśli znajdziesz coś z lepszą specyfikacją w tej cenie którą masz to easy.
Happy hacking

Kupiłam sobie nerkę. Fajna jest, ma tylko jedną wadę, brak paska. Możliwe, że jakoś po prostu do spodni można ją przypiąć, ale to jeszcze będę testować, a jak nie to trzeba będzie zwrócić.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#745 1 like

Dobra nereczka. Może teraz potrzebujesz kogoś kto wszczepi/ ;)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#746 1 like

Dobra nerka nie jest zła. Ja tylko w nerkach teraz łażę.
Happy hacking

Niektóre tak mają. Ponoć to takie, które mają nadwrażliwość na dotyk, że zamiast robić dobrze to je boli
-- (MarOlk):
Jakiś gruby kot wlazł mi do mieszkania. Wyniosłem go za drzwi, a jak go głaskałem to mnie ugryzł sierściuch jebany.

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#748 1 like

No przyda się ktoś taki, będę miała trzy i jedn ą spokojnie na organy oddam. Pieniążki jeszcze za to mi się sypną. XD.
-- (cinkciarzpl):
Dobra nereczka. Może teraz potrzebujesz kogoś kto wszczepi/ ;)

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

No właśnie ipada wzięłam, a ta babeczka w mopsie mi powiedziała, że muszę wziąć to samo, co jest na proformie.

-- (Paulinux):
Nie musisz kurczowo trzymać się Apple. Jeśli znajdziesz coś z lepszą specyfikacją w tej cenie którą masz to easy.

--
Große Operndiva?

Powiedzcie mi, czemu tak kurwa wszystko drożeje? Zostawiłam w sklepie 350 złotych. No na prawdę masakra, a praacuję na pół etatu i to bardzo odczuwam.
Große Operndiva?

tak tak, w 5-letnim unowocześnionym aktywnym też kojarzy mi się, ze ipad 64 gB a Ipad 128 Gb z bólem ujdzie, ale samsung nie przejdzie.

Podobnie.: Nagrywarka koloru zielonego a czarnego, jedna ma G na koncu modelu druga ma B, i różni je 20 złotych przejdą w zależnosci od czepliwości MOPSu.: Na śląsku potrafi nie przejść we wro nikt się nawet nie będzie pytał,
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

@Paulinux specyfikację możemy zmienić, dopóki nie dostarczymy proformy o ile pamiętam, czyli de facto póki nie złożymy wniosku.
Choc tu wolałbym, żeby mnie jakaś jaśniejsza głowa, @Pitef może, albo nie wiem poprawiła.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Śmisznie, bo ja chyba jeszcze po proformie zmieniałam.
Happy hacking

Ja to mam wrażenie, że te zasady się zmieniają, no i nie można zmienić, teraz muszę faktury wat dostarczyć.
Große Operndiva?

#755 1 like

Wincyj haosu w zarządzaniu kasą, wincyj rozdawnictwa ze strony rządu to będzie jeszcze drożej. No i Władimir swoje dokłada

#756 1 like

Te baby w mopsach to często niedoinformowane so

Agata D.
Ja kiedyś nie używałem apple Watch’a przez ładnych kilka tygodni i żeby tylko się włączył musiałem go ładować przez przeszło 2 godziny.
Więc jak po odłożeniu na ładowarkę jest ciepły to trzymaj go aż się włączy.

Ładowałam cały dzień i nic. To chyba wina ładowarki właśnie, taką mam przynajmniej nadzieję no i u mnie nie leżał dwóch tygodni bez ładowania, raptem dwa dni.

#759 2 likes

Ej, jak to jest, że interagujesz z ludźmi, źle wychodzi, więc Ty starasz się zmienić siebie, swój charakter, no bo wiadomo, zmiany należy zaczynać od siebie, więc chodzisz na terapię, spisujesz, relaksujesz się, coachujesz i mentorujesz, przepracowujesz itp itd, a jednocześnie ci ludzie, przez których jesteś, jaka/jaki jesteś, zmiany w sobie mają głęboko w dupie i są, jacy są?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#760 8 likes

Bo im nie zależy?