Kupiłam sobie nerkę. Fajna jest, ma tylko jedną wadę, brak paska. Możliwe, że jakoś po prostu do spodni można ją przypiąć, ale to jeszcze będę testować, a jak nie to trzeba będzie zwrócić.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Dobra nereczka. Może teraz potrzebujesz kogoś kto wszczepi/ ;)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Niektóre tak mają. Ponoć to takie, które mają nadwrażliwość na dotyk, że zamiast robić dobrze to je boli -- (MarOlk): Jakiś gruby kot wlazł mi do mieszkania. Wyniosłem go za drzwi, a jak go głaskałem to mnie ugryzł sierściuch jebany.
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
No przyda się ktoś taki, będę miała trzy i jedn ą spokojnie na organy oddam. Pieniążki jeszcze za to mi się sypną. XD. -- (cinkciarzpl): Dobra nereczka. Może teraz potrzebujesz kogoś kto wszczepi/ ;)
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
tak tak, w 5-letnim unowocześnionym aktywnym też kojarzy mi się, ze ipad 64 gB a Ipad 128 Gb z bólem ujdzie, ale samsung nie przejdzie.
Podobnie.: Nagrywarka koloru zielonego a czarnego, jedna ma G na koncu modelu druga ma B, i różni je 20 złotych przejdą w zależnosci od czepliwości MOPSu.: Na śląsku potrafi nie przejść we wro nikt się nawet nie będzie pytał,
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
@Paulinux specyfikację możemy zmienić, dopóki nie dostarczymy proformy o ile pamiętam, czyli de facto póki nie złożymy wniosku. Choc tu wolałbym, żeby mnie jakaś jaśniejsza głowa, @Pitef może, albo nie wiem poprawiła.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Wincyj haosu w zarządzaniu kasą, wincyj rozdawnictwa ze strony rządu to będzie jeszcze drożej. No i Władimir swoje dokłada
Agata D. Ja kiedyś nie używałem apple Watch’a przez ładnych kilka tygodni i żeby tylko się włączył musiałem go ładować przez przeszło 2 godziny. Więc jak po odłożeniu na ładowarkę jest ciepły to trzymaj go aż się włączy.
Ładowałam cały dzień i nic. To chyba wina ładowarki właśnie, taką mam przynajmniej nadzieję no i u mnie nie leżał dwóch tygodni bez ładowania, raptem dwa dni.
Ej, jak to jest, że interagujesz z ludźmi, źle wychodzi, więc Ty starasz się zmienić siebie, swój charakter, no bo wiadomo, zmiany należy zaczynać od siebie, więc chodzisz na terapię, spisujesz, relaksujesz się, coachujesz i mentorujesz, przepracowujesz itp itd, a jednocześnie ci ludzie, przez których jesteś, jaka/jaki jesteś, zmiany w sobie mają głęboko w dupie i są, jacy są?