@camila @eugeniusz pompiusz każdy jest mądry, do póki nie wejdzie głębiej w temat, albo do póki nie straci swoich znajomości. A prawda jest taka, że ja bez znajomości i kontaktów jestem w tym temacie raczej passe.
Wkońcu mnie dopadło. :O Temperatura lata se w zakresie 37 - 39.4 kontrolowana paracetamolem. Węch off, smak na powiedzmy połowę ale jakotako. Najlepsze, że wogóle tego nieczuję w sensie gdyby nie fakt, że chce mi się spać jak stopisiont, to bym normalnie mógł latać po świecie.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Ooo matko, ale mnie to rozbawiło. Aż ze śmiechu płaczę. Nie znałam tego powiedzonka. Bez względu na to, czy się da czy nie fajnariposta może z tego być, bo jeśli rzeczywiście to zrobiono to zapewne nie każdy o tym wie. -- (camila): Więc chodzi o zdobycie nowych znajomości a nie emo pierdolenie, że się nie da, bo moim zdaniem nie da, to się parasola w dupie rozłożyć.
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
-- (cinkciarzpl): Wkońcu mnie dopadło. :O Temperatura lata se w zakresie 37 - 39.4 kontrolowana paracetamolem. Węch off, smak na powiedzmy połowę ale jakotako. Najlepsze, że wogóle tego nieczuję w sensie gdyby nie fakt, że chce mi się spać jak stopisiont, to bym normalnie mógł latać po świecie.
Oszuści wysyłają SMS-y o niezapłaconym rachunku za prąd. Lipny link do zapłaty, w który oczywiście nie klikam. Pewnie wszyscy wiedzą, że należy to ignorować, ale tak piszę, bo czasem chwila nieuwagi, gorszy dzień i można się złapać.
Ja ostatnio miałem gorszy przypadek. Ktoś podał mój numer do rankomatu w celu porównania kredytów hipotecznych. I tak się teraz zastanawiam, czy to serio była tylko pomyłka.
Do mnie też to zaczęło od jakiegoś czasu dochodzić. CZęści nawet nie widzę, bo trafia do spamu. Swoją drogą co za czasy nastały żeby sms miał autospam.
This site uses cookies to enhance your experience.