Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 27 of 79

#521 1 like

Chora jestem. Nie mam przestrzeni na to chorowanie.
Große Operndiva?

@camila @eugeniusz pompiusz każdy jest mądry, do póki nie wejdzie głębiej w temat, albo do póki nie straci swoich znajomości. A prawda jest taka, że ja bez znajomości i kontaktów jestem w tym temacie raczej passe.

#523 1 like

Wkońcu mnie dopadło. :O Temperatura lata se w zakresie 37 - 39.4 kontrolowana paracetamolem. Węch off, smak na powiedzmy połowę ale jakotako. Najlepsze, że wogóle tego nieczuję w sensie gdyby nie fakt, że chce mi się spać jak stopisiont, to bym normalnie mógł latać po świecie.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Mnie to kiedyś tak rozłożyło, że szkoda gadać myślałem że wykituje a miałem chyba 38.

Najwięcej to miałem 40. To była dopiero jazda.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#526 1 like

A testament napisałeś?
-- (DJGraco):
Mnie to kiedyś tak rozłożyło, że szkoda gadać myślałem że wykituje a miałem chyba 38.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#527 Edited

Hm, nie do końca rozumiem intencji czy to na poważnie czy żartobliwie.

#528 2 likes

No wiesz... Mężczyźni walczą o życie jeśli termometr pokaże dwie kreseczki więcej, więc ten... Oczywiście nie wszyscy mężczyźni.
ENFP

#529 1 like

Więc chodzi o zdobycie nowych znajomości a nie emo pierdolenie, że się nie da, bo moim zdaniem nie da, to się parasola w dupie rozłożyć.
ENFP

#530 3 likes

Nie dato siękutasemwódki wypić. Bo parasol w dupie już rozłożyli:P

#531 1 like

@marolk.: Płyta zespołu łeb prosiaka, taka skrajnie metalowa jest na to dowodem :D

tu źródełko dla niedowiarków.:
https://www.discogs.com/release/5020370-%C5%81eb-Prosiaka-Wielkie-Otwarcie-Parasola-W-Dupie
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#532 4 likes

Za to na siłę to się podobnież można co najwyżej pozbyć produktów przemiany materii, że tak powiem.

Ooo matko, ale mnie to rozbawiło. Aż ze śmiechu płaczę. Nie znałam tego powiedzonka. Bez względu na to, czy się da czy nie fajnariposta może z tego być, bo jeśli rzeczywiście to zrobiono to zapewne nie każdy o tym wie.
-- (camila):
Więc chodzi o zdobycie nowych znajomości a nie emo pierdolenie, że się nie da, bo moim zdaniem nie da, to się parasola w dupie rozłożyć.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#534 1 like

Cieszę się, że poprawiłam twój humor. Niechaj to będzie me życiowe motto - mało wyszukane, ale urokliwe. :D
ENFP

Serio tak źle o mnie myślisz?
-- (DJGraco):
Hm, nie do końca rozumiem intencji czy to na poważnie czy żartobliwie.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

zdrówka, mnie też dopadło.

-- (cinkciarzpl):
Wkońcu mnie dopadło. :O Temperatura lata se w zakresie 37 - 39.4 kontrolowana paracetamolem. Węch off, smak na powiedzmy połowę ale jakotako. Najlepsze, że wogóle tego nieczuję w sensie gdyby nie fakt, że chce mi się spać jak stopisiont, to bym normalnie mógł latać po świecie.

--
Große Operndiva?

#537 3 likes

Oszuści wysyłają SMS-y o niezapłaconym rachunku za prąd. Lipny link do zapłaty, w który oczywiście nie klikam. Pewnie wszyscy wiedzą, że należy to ignorować, ale tak piszę, bo czasem chwila nieuwagi, gorszy dzień i można się złapać.

Ja ostatnio miałem gorszy przypadek. Ktoś podał mój numer do rankomatu w celu porównania kredytów hipotecznych. I tak się teraz zastanawiam, czy to serio była tylko pomyłka.

#539 1 like

Możliwe, że tak, bo na logikę taki hipoteczny kredyt to raczej nie można dostać ot tak.

#540 2 likes

Do mnie też to zaczęło od jakiegoś czasu dochodzić. CZęści nawet nie widzę, bo trafia do spamu. Swoją drogą co za czasy nastały żeby sms miał autospam.