Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 12 of 79

#221 1 like

Ehh. Tak bardzo mi się nie chce wracać do domu. Przepyszna jajeczniczka, wspaniali ludzie... A jutro zostaniemi tylko klikanie w guziczki, i podskakiwanie w rytm muzyki. Smuteczek.

Ledwo żyję. Oby moje plany nie zostały zniszczone błaaaagaaaam.
Give me a sign.

Coś tak jakoś te załamania pogodowe mnie załamują. Zasypiam na siedząco, jak jużzasnę, to spałabym 14 godzin, nic się nie chce... Dlaczego? Przecież było inaczy :O
ENFP

Może to nie jest kwestia pogody?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Nie wiem - tylko taką zależność zauważyłam. :D Zapewne nie - myślę, że to tylko chwilowe, ale przeszkadza i denerwuje.
ENFP

Camila miałem o dziwo podobnie w zeszłym tygodniu. Może to jednak deszcz.

Ja na szczęście tak nie mam, ale może dlatego, że u mnie pogoda w miarę stabilna. Już dawno nie padało, a szkoda, bo by się przydało.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Ja się gorzej czułem w zeszlym tygodniu, teraz jest lepiej. Ale w ogóle jakoś tak ostatnio jest ze mną inaczej. Nie chce mi sietak gadać na tt chociażby jak kiedyś i nie wiem czy si tym martwić.

Moim zdaniem nie ma czym, czasem ma się takie okresy.

#230 1 like

Pewnie że tak. Człowiek robotem nie jest i nie działa zawsze tak samo mimo, że żyjemy rutyną ;)
ENFP

#231 2 likes

Spać.

Hm? Tylko ż u mnie taki okres trwa jakieś pół roku.
-- (Agata.d):
Moim zdaniem nie ma czym, czasem ma się takie okresy.

--

Jakoś tak dusi w środku.

Dzisiaj czuję się lepiej niż wczoraj, ale super jeszcze nie jest.
Give me a sign.

#235 1 like

Wczoraj wrócilem do UK, czyli wakacje sie skonczyly.

#236 4 likes

Okazało się, że to nie korona, ale zapalenie zatok. Nieprzyjemne, ale przynajmniej wiadomo, co z cholerstwem robić. Zaprosiłem do siebie panów Sprejowskiego, Tableciarskiego i Antybiocińskiego, mówią, że będzie lepiej, choć ja jescze w to słabo wierze.

#237 2 likes

Wysyłam do Ciebie panią Dopingowską i życzę Ci, żebyś się szybko z tego wykaraskał. :)
Happy hacking

Byłam dzisiaj u lekarza i okazało się, że mam Covid. Mam nadzieję, że szybko wyzdrowieję.
Give me a sign.

#239 1 like

Noo, powodzonka i dla Izy i dla Alexandra.

#240 3 likes

Trzeba wstaaać! :(