Zapraszam do Hin. Tam zobaczyłbyś co to jest brak wolności słowa.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Przebijam, kupiłem 4 płyty w Empiku, dwie za 2 3 zł i dwie za więcej jakieś 15 sztuka. Dwie najtańsze to prawidłowe oryginały a dwie droższe to beznadziejne covery jak te bazarowe w latach 90. xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
A co to były za płyty? I jaka data wydania? Jeżeli późniejsza niż 2010 to się dziwię, że dalej te covery są wypuszczane i to w takim prawilnym sklepie jak empik XD
Co to są za kanały i co na nich jest, że aż tak cenzurują? -- (markus1234): No w każdym razie to, co robi YT z kanałami typu wrealu24, że je wywala po cenzorsku, to ja im tego k***a nie wybaczę. Pi*******y Youtube
@Kazek5p treści hymm, delikatnie rzecz ujmując bardziej prawo od ściany, a czasami to i tego braku ściany już brakuje.: Kowid nie istnieje a jeśli istnieje to nic strasznego, szczepionki powodują niechciane odczyny, a tak w ogóle polska dla polaków i rząd deklaruje, że jest polski ale i tak nie jest wystarczająco polski, że by był Polski. P.S.: Ukraina jest sama sobie winna, bo się putinowi stawiała i nie dawała tego co chciał.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Przyjechała do mnie pani Katarska razem z panem Temperaturskim, razem z nimi jest pani Głowobólska, a dziś i jutro w pracy jest coś naprawdę ważnego, coś, do czego przelożyłem ręce, nogi i wszystko inne, coś, na co chciałbym popatrzyć, ale nie mogę.
-- (monstricek): Przyjechała do mnie pani Katarska razem z panem Temperaturskim, razem z nimi jest pani Głowobólska, a dziś i jutro w pracy jest coś naprawdę ważnego, coś, do czego przelożyłem ręce, nogi i wszystko inne, coś, na co chciałbym popatrzyć, ale nie mogę.