____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
odezwij się na prv to ci Pomogę, nie jest to trudne, a jeśli ktoś bierze udział i licytuje, no to konsekwencją tego jest to, że za wygraną licytację trzeba płacić :)
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Czekajcie, w tegorocznj licytacji nie było NIC przecież chyba. No i tak, jak mówią, jak się licytuje, to trzeba płacić w razie wygranej, chyba oczywiste.
Raczej chodzi o to, że Monte nie spodziewała się, że będzie musiała faktycznie płacić za aukcję, która się nazywała "nic." -- (daszekmdn): Raczej nie chodzi o fakt płacenia, tylko trudności z tym związane.
Przebijam. Kiedyś kupiłem dwa razy tę samą książkę, w takim samym formacie i w takiej samej księgarni. Oczywiście tego samego dnia. -- (Monia01): Kupiłam 2 razy tę samą książkę. W tej samej księgarnii, tylko że raz w audio, raz w tekście. Ech, nie o to chodzi w życiu
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dobra, w takim razie jesteś lepszy ode mnie, bo ja nawet nie tego samego dnia. Uf, lepiej mi :D -- (cinkciarzpl): Przebijam. Kiedyś kupiłem dwa razy tę samą książkę, w takim samym formacie i w takiej samej księgarni. Oczywiście tego samego dnia. -- (Monia01): Kupiłam 2 razy tę samą książkę. W tej samej księgarnii, tylko że raz w audio, raz w tekście. Ech, nie o to chodzi w życiu