Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 10 of 79

#181 2 likes

Monte, złoto.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#182 1 like

odezwij się na prv to ci Pomogę, nie jest to trudne, a jeśli ktoś bierze udział i licytuje, no to konsekwencją tego jest to, że za wygraną licytację trzeba płacić :)
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#183 1 like

a po drugie wygrać nic, to też jużcoś, bo reszta nic nie wygrała
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#184 2 likes

Czekajcie, w tegorocznj licytacji nie było NIC przecież chyba. No i tak, jak mówią, jak się licytuje, to trzeba płacić w razie wygranej, chyba oczywiste.
po co mi sygnatura?

Pierwszy i ostatni raz wzięłam w tym udział. Koniec kropka.
Give me a sign.

#186 2 likes

yyyy, a co cię zaskoczyło? Widziałaś przecież co licytowałaś.

Widziałam.
Give me a sign.

oko dalej boli, ale troszkę mniej
Große Operndiva?

Raczej nie chodzi o fakt płacenia, tylko trudności z tym związane.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Teraz płacenie jest hmm, proste, więc jeśli ktoś ma problem, to chętnie się dowiem jaki, nie musi być na forum.

#191 1 like

Kupiłam 2 razy tę samą książkę. W tej samej księgarnii, tylko że raz w audio, raz w tekście. Ech, nie o to chodzi w życiu
🇺🇦 🇵🇱

Raczej chodzi o to, że Monte nie spodziewała się, że będzie musiała faktycznie płacić za aukcję, która się nazywała "nic."
-- (daszekmdn):
Raczej nie chodzi o fakt płacenia, tylko trudności z tym związane.

--
🇺🇦 🇵🇱

Więc tak, chodzi o fakt płacenia
🇺🇦 🇵🇱

A także o to, że ja nie wiem, jak się płaci elektronicznie @Monia 01.
Give me a sign.

#195 1 like

Każda licytacja jest równoważna z tym, że trzeba zapłacić. Napisz do Dawida, czy tam do rady starszych i podadzą ci nr konta.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ja mam numer konta, ale ktoś musiałby mi pomóc.
Give me a sign.

#197 1 like Edited

Przebijam. Kiedyś kupiłem dwa razy tę samą książkę, w takim samym formacie i w takiej samej księgarni. Oczywiście tego samego dnia.
-- (Monia01):
Kupiłam 2 razy tę samą książkę. W tej samej księgarnii, tylko że raz w audio, raz w tekście. Ech, nie o to chodzi w życiu

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#198 3 likes

@Monte, możesz to zrobić osobiście w babnku, jeśli nie umiesz elektronicznie. Na poczcie również jeszcze jakiś czas temu dało się załatwić przelew,

#199 1 like

Dobra, w takim razie jesteś lepszy ode mnie, bo ja nawet nie tego samego dnia. Uf, lepiej mi :D
-- (cinkciarzpl):
Przebijam. Kiedyś kupiłem dwa razy tę samą książkę, w takim samym formacie i w takiej samej księgarni. Oczywiście tego samego dnia.
-- (Monia01):

--

--
🇺🇦 🇵🇱

#200 1 like

Wkurza mnie ciągła cenzura na YouTubie i brak wolności słowa w Polsce.