Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 11 of 79

Albo prawy aparat słuchowy się pierdzieli, tzn wyłącza przedwcześnie, albo ładowarkę szlag trafił...

#202 2 likes

Zapraszam do Hin. Tam zobaczyłbyś co to jest brak wolności słowa.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#203 3 likes

Rosja jest bliżej. Albo Białoruś
🇺🇦 🇵🇱

No w każdym razie to, co robi YT z kanałami typu wrealu24, że je wywala po cenzorsku, to ja im tego k***a nie wybaczę. Pi*******y Youtube

#205 1 like

No ej, ale mogłoby już przestać padać. Co za dużo, to niezdrowo przecież.

Moje słuchawki już ledwo zipią. :(
Give me a sign.

#207 4 likes

U mnie właśnie jakąś godzinkę temu zaczęło padać i bardzo mnie to cieszy.
Große Operndiva?

#208 1 like Edited

Przebijam, kupiłem 4 płyty w Empiku, dwie za 2 3 zł i dwie za więcej jakieś 15 sztuka. Dwie najtańsze to prawidłowe oryginały a dwie droższe to beznadziejne covery jak te bazarowe w latach 90. xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A co to były za płyty? I jaka data wydania? Jeżeli późniejsza niż 2010 to się dziwię, że dalej te covery są wypuszczane i to w takim prawilnym sklepie jak empik XD

#210 Edited

Późniejsza. Dodatkowo nie było możliwości odsłuchu tracków i nigdzie nie napisano, że to covery.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Co to są za kanały i co na nich jest, że aż tak cenzurują?
-- (markus1234):
No w każdym razie to, co robi YT z kanałami typu wrealu24, że je wywala po cenzorsku, to ja im tego k***a nie wybaczę. Pi*******y Youtube

--

#212 6 likes

@Kazek5p treści hymm, delikatnie rzecz ujmując bardziej prawo od ściany, a czasami to i tego braku ściany już brakuje.:
Kowid nie istnieje a jeśli istnieje to nic strasznego, szczepionki powodują niechciane odczyny, a tak w ogóle polska dla polaków i rząd deklaruje, że jest polski ale i tak nie jest wystarczająco polski, że by był Polski.
P.S.: Ukraina jest sama sobie winna, bo się putinowi stawiała i nie dawała tego co chciał.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#213 1 like

Ja pierdzielę - 250 peelenów za durną pląbę w zębie. Toż to niedługo się będzie bardziej opłacało złote wstawić...

Poszła bym na "wesele Figara", a już kuźwa nie grają u nas, grali jakoś bardzo krótko i nie zdążyłam.
Große Operndiva?

#215 2 likes

Przyjechała do mnie pani Katarska razem z panem Temperaturskim, razem z nimi jest pani Głowobólska, a dziś i jutro w pracy jest coś naprawdę ważnego, coś, do czego przelożyłem ręce, nogi i wszystko inne, coś, na co chciałbym popatrzyć, ale nie mogę.

#216 1 like

Oooojej, to zdrówka życzę.

-- (monstricek):
Przyjechała do mnie pani Katarska razem z panem Temperaturskim, razem z nimi jest pani Głowobólska, a dziś i jutro w pracy jest coś naprawdę ważnego, coś, do czego przelożyłem ręce, nogi i wszystko inne, coś, na co chciałbym popatrzyć, ale nie mogę.

--
Große Operndiva?

#218 2 likes

Współczuję @Monstricek, życzę zdrowia!
Give me a sign.

Wczoraj nie mogłam usnąć, bo była u mnie burza, raz walnęło tak, że się przestraszyłam, a deszcz lał taki, że nie było mowy o spaniu.
Give me a sign.

#220 3 likes

Wyślij na nich jakiegoś pana Tabletkiewicza w asyście państwa Syropińskiego i Silnowolskiej. :)