Do kodi 17 skurka confluence jest i hyba nawet ją rozwijają. Sam estuary nie cierpię. Aktualnie na innym kompie mam kodi 16, więc jak narazie mogę polecić tylko jedną możliwość, czyli wbicie na stronkę z dodatkami, wpisać confluence, zaciągnąć zipa, rozpakować do hyba folderu o tej samej nazwie, wbić do hyba w roamingu i kodi to się nazywało addons i po przebiciu jakoś się przez te ustrojstwa estuary zmienić se skurkę. Piszę mniej więcej, jak moim zdaniem można to zrobić. Narazie na moich kompach nie mam kodi 17.
Póki co ja używam Kodi 17.3, bo w nowszej ponoć są błędy. Włączając to kodi czasem muszę poczekać pół minuty, nim sie screenreader odpali, ale generalnie to działa.
heja. tu macie działające kodi wraz z instrukcją co zrobić żeby działało. Tylko niech odinstalują kodi ci którym ich obecna wersja nie działa i zainstalują to co tu daję http://www.blindiphone.pl/programy/Kodi dla niewidomych.rar
Przepraszam, już działa. Niechcący wszedłem w link naciskając enter na odnośniku zamiast skopiować go do schowka i potem wkleić do przeglądarki. Pozdrawiam.
jakie to ma znaczenie, mi osobiście ta wersja się podoba i działa, nowy interfejs zupełnie mi nie odpowiada. A co do errora przy pobieraniu to on też u mnie jest ale po wejściu na stronę pobieranie działa. Po za tym kodi screenreader nie działa z najnowszym kodi, ponieważ jego rozwój został porzucony, więc ta wersja musi być
@Nuno: To jest wersja 16.0 :D Z tego co wiem to i na najnowszej da się zrobić, żeby ten screenreader działał. @Mojsior: akurat w siedemnastce da się przywrócić stary wyglad, o czym Johnson pisał parenaście postów wyżej.
W dodatkach i skurkach napewno confluence. W ustawieniach bodajże to było. Sporo teraz z kodiego nie kożystałem, więc skleroza dopadła i tyle w tym temacie. xd
@Johnson tak Confluence. @Mojsior: spokojnie nikt Ci nie każe, acz z tego co wiem to np jak masz jakąś liste iptv w najnowszym kodi, to działa ona stabilniej, niż w starszym.