Kodi screenreader nie jest już rozwijane. ale nadal można z niego korzystać. Pobiesz najnowszą wersje kodiego, wtyczke musisz zassać sam z repozytorium ale to już z poziomu kodiego. w następnym wpisie podeśle instrukcje.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Dziwnny problem, ipla nie działa. hmm znaczy uruchamiam wtyczke telewizja polska wybieram serwis i nie pokazuje mi kategorii o co może chodzić? czy ipla coś zmieniło, czy to z moją wersją jest coś nie tak?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Krystian sory, zapomniałem że umieściłem tutaj wpis. Problem rozwiązany, okazało się że ipla teraz wymaga logowania. Acha i jest nowa wtyczka, jak znajde linka to wrzuce.
Jako moderator przypominam, że zgodnie z regulaminem uudostępnianie nielegalnych treści na grupie wiąże się z ich usunięciem oraz ostrzeżeniem/zbanowaniem. Miłego dnia!
Z problemami ale się da. Kodi ostatnio szczerze powiedziawszy staje się bezużyteczne miała być napisana wtyczka do Playera, ale ostatnio wyczytałem na forum, że projekt został porzucony. Wtyczka do ipli oraz do tvp vod też już nie chodzą także bezużyteczny soft niestety.
@Denis, ja tam nie jestem ekspertem w dziedzinie, respisz sobie "EPG Window" z menu i jest. Chociaż ja nie korzystałem z tunera tylko z IPTV więc to w sumie inna rzecz.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
This site uses cookies to enhance your experience.