Oprogramowanie

kodi jak z dostępnością?

Started by piotrpawel 85 posts last post 3 years ago Page 4 of 5

Wrzucił by ktoś linka do najnowszej wersji kodiscreenreadera?
Chciałem najnowszą wersję kodi potestować ale nigdzie nie mogę go znaleść.

Ma ktoś może naj aktualniejszego tts?

Kodi screenreader nie jest już rozwijane. ale nadal można z niego korzystać. Pobiesz najnowszą wersje kodiego, wtyczke musisz zassać sam z repozytorium ale to już z poziomu kodiego. w następnym wpisie podeśle instrukcje.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Dziwnny problem, ipla nie działa. hmm znaczy uruchamiam wtyczke telewizja polska wybieram serwis i nie pokazuje mi kategorii o co może chodzić? czy ipla coś zmieniło, czy to z moją wersją jest coś nie tak?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kodi wersja 19 działa?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

a jak kogoś interesuje, to nie działa, bo screenreaderowa wtyczka ze strony kodi nie da się instalnąć.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Krystian sory, zapomniałem że umieściłem tutaj wpis. Problem rozwiązany, okazało się że ipla teraz wymaga logowania. Acha i jest nowa wtyczka, jak znajde linka to wrzuce.

CHciałbyn tak tylko przypomnieć że to nielegalne.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Dokładnie już sam sposób działania tych wtyczek.

Wiem o tym, ale jak ja to mówię to co nielegalne jest najlepsze :DD

#71 Edited

No to sobie mów to gdziekolwiek indziej :D :D
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jako moderator przypominam, że zgodnie z regulaminem uudostępnianie nielegalnych treści na grupie wiąże się z ich usunięciem oraz ostrzeżeniem/zbanowaniem. Miłego dnia!
Happy hacking

Witajcie,
Czy da się udźwiękowić najnowszą wersję kodi oznaczoną numerem 19.2?
Pytam, ponieważ z dziewiętnastką były jakieś problemy.
Karol

Z problemami ale się da. Kodi ostatnio szczerze powiedziawszy staje się bezużyteczne miała być napisana wtyczka do Playera, ale ostatnio wyczytałem na forum, że projekt został porzucony. Wtyczka do ipli oraz do tvp vod też już nie chodzą także bezużyteczny soft niestety.

#75 1 like

kontynuując Do tv na żywo tj. iptv na komputer najlepszy jednak jest DVB viewer i nic tego nie przebije.

@kazek ehh. Gdyby tylko dało się ogarnąć epg z automatu, tak jak to miało kiedyś miejsce w simple tv, to by było na prawdę spoko.

EPG działa tam bez zarzutu

Niby jak? U mnie niczego nie widać. Hm. Może to zależy od dostawcy tv.

Właśnie o iptv mi chodzi, aktualnie korzystam z kodi 18,9 bo tam screenreader jeszcze jest zaszyty, a od wersji 19 chyba już nie.

@Denis, ja tam nie jestem ekspertem w dziedzinie, respisz sobie "EPG Window" z menu i jest. Chociaż ja nie korzystałem z tunera tylko z IPTV więc to w sumie inna rzecz.