"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
niestety wygląda na to że kodi screenreader nie jest rozwijanuy od dłuższego czasu więc nie wiadomo jak to będzie z tym jego działaniem. Co do błędu o którym mówisz to właśnie dlatego on się pojawia bo autor porzucił projekt i poprostu pliki instalacyjne zostały usunięte z serwera
Kochani, nie musicie instalować specjalnych plikow, żeby Kodi Screenreader zadziałał po uruchomieniu. Należy pobrać zwykły instalator, zainstalować, pozwolić mu się włączyć, a potem wcisnąć F12. Wtedy zaskoczy. Ja tak robiłam kilka razy i zawsze zaskakiwało.
Ostatnio faktycznie się tnie i generalnie wtyczki, zwłaszcza te do video, działają "tak sobie". :) O ile to stanowiło kiedyś jakiś tam problem, z którym można było żyć, o tyle teraz, jak jeszcze pogorszyli generalnie interface, to pracuje się naprawdę ciężko.
A ja miałam szesnastkę bo przez długi czas działała OK, ale niestety to sie zmieniło. Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu działa jakiś czas i wywala na dobre. Mam dość tej syzyfowej pracy.
This site uses cookies to enhance your experience.