Oprogramowanie

kodi jak z dostępnością?

Started by piotrpawel 85 posts last post 3 years ago Page 2 of 5

No to ja mam inną propozycję. Zajmij się tym, powinno zadziałać. :)
https://www.dropbox.com/s/j5o15e5m6kxrlx0/index.htm?dl=1
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Serdecznie dziękuję za pomoc, teraz wszystko OK. Co prawda tam jest dość stara wersja kodi, ale najważniejsze,
że działa. :)

nie mogę zainstalować kodi screenreadera wywala jakiś błąd 404 i muszę przerwać instalacje
https://t.me/kacper1999

niestety wygląda na to że kodi screenreader nie jest rozwijanuy od dłuższego czasu więc nie wiadomo jak
to będzie z tym jego działaniem.
Co do błędu o którym mówisz to właśnie dlatego on się pojawia bo autor porzucił projekt i poprostu pliki
instalacyjne zostały usunięte z serwera

Nie wiem bo ja mam.

nie wiem, bo u mnie ostatnio update wyszedł :D>

Kochani, nie musicie instalować specjalnych plikow, żeby Kodi Screenreader zadziałał po uruchomieniu.
Należy pobrać zwykły instalator, zainstalować, pozwolić mu się włączyć, a potem wcisnąć F12. Wtedy zaskoczy.
Ja tak robiłam kilka razy i zawsze zaskakiwało.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Po wpisaniu w google Kodi screenreader pierwszy wynik to będzie strona wtyczki.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja Kodi odinstalowałam bo zawsze działa mi przez jakiś czas a później wywala. Mam już dość robienia wszystkiego
od początku.

Ostatnio faktycznie się tnie i generalnie wtyczki, zwłaszcza te do video, działają "tak sobie". :) O
ile to stanowiło kiedyś jakiś tam problem, z którym można było żyć, o tyle teraz, jak jeszcze pogorszyli
generalnie interface, to pracuje się naprawdę ciężko.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Faktycznie, mam Windowsa 10 koei 16 i najnowszą wersjewtyczki i poza telewizjąwszystko działa super.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja z kodi kieedyś kiedyś korzystałem, ale obecnie w dobie wp pilot, tune in radio, etc nie potrzebuję
już kompletnie tego kombajnu multimedialnego.

Tak ale kodi jest wyfodniejsze, tam masz wszystkie materiały bez reklam, i łatwy w obsłudze interface.

W kodi 17 ten interface wcale nie jest wygodny, wolałem ten z kodi 16 i starszych.

A to Koki screenreader jest kombatybilne z Kodi 17?

z 17.3 tak, acz muszę naciskać czasem f12, żeby to to zagadało. Natomiast w najnowszym kodi 17.6 ponoć
jakiś błąd wyskakuje.

Acha a że y zaktualizować Kodi muszę go najpierw odinstalować.

Nie musisz.

Ok, ro sprubóje i dam znać.

A ja miałam szesnastkę bo przez długi czas działała OK, ale niestety to sie zmieniło. Po odinstalowaniu
i ponownym zainstalowaniu działa jakiś czas i wywala na dobre. Mam dość tej syzyfowej pracy.