Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#141 pates
@Nuno nie wszystko przetłumaczone ale i tak elegancko
#142 nuno69
Skończyłem. Nie ma już ani jednego stringa po angielsku. Orobiłem się jak osioł i mam nadzieję że było warto/
#143 balteam
nieaktualne, do skasowania.
#144 balteam
Hm, aktualne wszystko, muszę jakoś wybrać żeby mod był spolszczony?
#145 matius
Myślę, że trzeba poczekać do aktualizacji.
#146 nuno69
Tak, trzeba poczekać.
#147 pates
Wiadomo kiedy będzie deck build?
#148 nuno69
Nie wiadomo
#149 martinus
Stronnik, pomocnik co za rużnica, i tak chodzi o to samo. Alies to są stronnicy lub sojusznicy właśnie, więc nie rozumiem po co tu ta cała kłutnia. Tak czy tak na jedno wychodzi. Skoro w oryginale jest stronnik, to niech zostanie stronnik. teraz rozumiem jak ciężko jest coś przekładać z j. ang. Gdzie jedno słowo ma kilka znaczeń i głów się, które dobrać, aby dobrze zabrzmiało. . Swoją drogą chciałbym przetestować wersję anglojęzyczną.
#150 nuno69
To testuj
hearthstoneaccess.github.io
#151 pates
@Martinus w oryginale jest minion
#152 Zuza
No wiemy
klienta.
#153 mojsior
wgrze są nazwani stronnikami co oddaje klimat więc uważam, że skoro w polskiej wersji gry jest stronnik, to uwwżam, że w tłumaczenie moda powino oddawać to co jest w grze, bo ten mod udostępnia tą grę, a nie ją modyfikuje, a poza tym chcemy być na równi z widzącymi.
Jak ktoś będzie streamował coś na twitchu to nie chciał bym, żeby było coś, co by odbiegało od normy, jeżeli chodzi o granie w to przez nas.
#154 nuno69
Z resztą to nie jest koncert życzeń. Jeżeli ktoś przedstawi mi sensowny argument dotyczący jakości tłumaczenia to będę zmieniał. Ale takie pierdoły zwyczajnie będę zlewał. To jest powazny projekt.
#155 martinus
@nuno masz całkowitą rację puki co niech zostanie jak jest. A co do exploratora to kieddyś możemy o tym pogadać jak chcesz. No właśnie w angielskiej wersji jest minion. Nie wiem czy jest jeszcze możliwość wyboru języka w grze, to można by też dodać w kolejnej aktualizacji. A co do samego moda to uwarzam że puki co dobrze to jest zrobione i nie ma się do czego przyczepić, no hyba że jesteś hiperpoprawny pod względem językowym.
#156 matius
Zmiana języka jest możliwa, ale z poziomu Battlenetu.
#157 lalar123
A ja mam pytanie. Czy opcje battlenetu są dostępne by móc odznaczyć ładowanie battleneta wraz z systemem?
#158 patras
są
#159 Zuza
Hej. Ktoś ma pomysł jak pokonać Artasa? Jaina pada jakoś wtedy, kiedy on ma 8 zdrowia, bo tyle sobie minionów przywołóje
klienta.
#160 matius
Albo można zrobić to zawsze z poziomu msconfig w okienku ctrl r. I tam zakładka uruchamianie, potem tab i enter. Tam znajdujemy nas interesującą aplikacje i dajemy menu kontekstowe i tam wybieramy wyłącz.