Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#181 nuno69
Aa nie tak. Musisz z OCR kliknąć tak
#182 papierek
kurde, nie mam tak pod ocr. A to enter z włączonym modem nie robi za tak? Może ktoś niech wklei kto umie to robić i sprawdzi, czy ta tlia wgl będzie działać
#183 nuno69
Działa. Ty amszkupionego ZDSR z tego co pamiętam. jak masz go zainstalowanego, użyj Windows 10 OCR, najedź OCRem na "nie" i potem ZDSR+NUMERYCZNE 4 przejedź aż usłysz kliknięcie. Wtedy kliknij myszką i potwierdzisz.
#184 papierek
dobra, to czas zainstalować zdsr, bo to nowy laptop i nima jeszcze
#185 pates
@Mateusz kopiujesz kod do showka. Potem włączas hs. F8, moja kolekcja, ctrl v, kontynuuj, zamknij. Oczywiście wszystko ocrem.
#186 lalar123
Heart stone jest suuuuuuuper! Już odblokowałem druida.
#187 mojsior
cieszę się, że ci się podoba
#188 Zuza
Mi też, chociaż mam jeszcze dużo odblokowania i niestety czasami nie mam głowy do strategii. :)
klienta.
#189 balteam
W necie jest sporo poradników, można sięzasugerować.
#190 pates
Ja tylko czekam na deck builder i multi, ale wiem, że to nie jest prosta sprawa. Ojj nie jest. Pomógł bym, ale niestety cienko u mnie z wszelkimi c i im podobnymi.
#191 nuno69
To jest w MSIL pisane z tego co wiem. Jeszcze gorzej.
#192 nuno69
Z resztą jesteś niewidomy. I tak byś nic nie zrobił.
#193 pates
1. Nawet nie słyszałem o czymś takim.
2. Ano, to już inna sprawa sama w sobie.
#194 nuno69
Info z przed chwili.
DB jest niemalże skończony, tłumacze dostaną nowe stringi za jakiś czas.
#195 pates
OOOO, ekstremalnie dobra wiadomość! No kurde, szacun, gigantyczny szacun! Teraz można czekać na multi playera,i inne wątki fabularne. Ale spokojnie, co się odwlecze, to nie uciecze.
#196 nuno69
Multifrajer jest o tyle łatwy do zrobienia, że wystarczy udźwiękowić tylko menu. Zasady gry przecież są identyczne.
#197 pates
No dokładnie. Ale może guidedev ma inne plany narazie. Możesz cośtam szepnąć jak byś mógł wsumie, ale nie jest to priorytet taki, że jest potrzebne już, teraz.
#198 nuno69
Po DB będzie multiplayer. Gościu wychodzi z założenia że jak chcemy grać na multi, musimy robić decki.
#199 matius
I słusznie uważa. Udało mi się ten dek skopiować i wkleić do gry.
#200 pates
@Nuno, ciężko się z tym nie zgodzić, taka prawda.