Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#101 matius
Jeśli chodzi o streama u Nuna to był na Twich'u.
#102 Zuza
A to wiem, bo pisał
klienta.
#103 patras
a ja właśnie znalazłem strone na której, morzecie układać talie
https://playhearthstone.com › pl-pl › deckbuilder
jeśli ułożycie talie to wchodzicie ocr w moje kolekcje i dajecie ctrl v jeśli gra, powie wam że brakuje ileś kart to mimo wszystko dajecie gotowe i potem wracacie f8 i dajecie enter,
potem powrut i powinno być oki.
#104 Zuza
Oo!
klienta.
#105 matius
Jak tu tworzyć te talie? Bo w sumie to popatrzyłem i nie ogarniam. Bo jak klikam w przycisk przy karcie to mi otwiera bibliotekę kart. Nawet nie widzę jak niszczyć karty, aby potem muc tworzyć inne. Albo czy ja te karty już mam, czy nie.
#106 pates
Deck tracker polecam, da się ładnie nim robić decki.
#107 matius
Ja prubuje w tym deku ogarnąć i zrobić go na pl, ale coś nie idzie. I jak tam ustawiać talie. Bo po Nvda to jest doś denerwujące.
#108 patras
hejo ziomeczki, pytanko jak usunąć talie w grze?
#109 nuno69
Nijak na razie
#110 Zuza
Hej, o co chodzi z tym? Your turn. You have 5 mana. You drew one Arcymag but it burned. You discarded 1 Arcymag.
klienta.
#111 balteam
Nie wiem czy warto, ale skoro mamy kilku graczy, to może by stworzyć grupę do tej gry? Wtedy by wrzucało się różne np. dostępne narzędzia do poprawy wrażeń z gry.
#112 pates
@110 poprostu masz pełną rękę więc kartę ci wywala.
@111 można.
#113 Zuza
Aha. Jakaś wskazówka jak rozwalić tego księcia kaelthasa?
klienta.
#114 pates
Zamrażąnie minionów
#115 papierek
Tylko pewnie i tak nie tworzy mi talii z tego, co mam. A fajnie wiedzieć, jakie się ma karty iz tego czerpać inspiracje do talii.
-- (patras):
a ja właśnie znalazłem strone na której, morzecie układać talie
https://playhearthstone.com › pl-pl › deckbuilder
jeśli ułożycie talie to wchodzicie ocr w moje kolekcje i dajecie ctrl v jeśli gra, powie wam że brakuje ileś kart to mimo wszystko dajecie gotowe i potem wracacie f8 i dajecie enter,
potem powrut i powinno być oki.
--
#116 nuno69
Ale na hsreplay.net wszystko pięknie widzisz.
#117 pates
@Papierek poczekasz, to deck manager z gry będzie dostępny.
#118 matius
Polecam wbić wszystkie klasy na poziom 10. Do poziomu 10 dostaje się karty z zestawu klasycznego.
#119 exterminator
a jak długi jest single player?
#120 nuno69
Tłumaczenie w drodze. Tyle Wam mogę na razie powiedzieć.