7 dni w piekle. Tekstowe rpg. Już w kródce!
Back to Dema i nadchodzące projekty#61 pates
Walka z bossem to coś, nad czym myślałem kilka godzin. Początkowo miała to być walka na styl Jadena z POTS, gdzie mamy podaną ilość tur, po których lależy się bronić, ale potem pomyślałem, że takie coś jak teraz będzie ciekawsze.
#62 nuno69
No i... udało się
#63 Adasadula
Powiem szczerze, dokończyłem demko i jestem pod wrarzeniem. Chociaż walki przyznaje trochę przewidywalne to fajnie je urozmaiciłeś. Kociej mordy dostaniesz mnie rozwaliło xd. To chyba było z rzycie jest cięszkie, chyba się niemylę?
#64 daszekmdn
W ogóle zauważyłem kilka nawiązań do różnych rzeczy. ;)
#65 pates
Np co? Dawaj, bo stem ciekaw co tam wynaleźliście.
#66 lalar123
Dla tych, którzy mają problem z uruchomieniem tego polecam mieć clip readera i miast v wcisnąć Shift+c nazywa się to clip copier accessible czy jakoś tak.
#67 pates
No ale do nvda chyba clipreader jeszcze nie jest poprawiony.
#68 lalar123
Tego nie wiem. Ja nie mam najnowszej wersji nvda bo jak zwykle w najnowszej dodadki nie działają. I czekaj sobie. Sorry za offtop. Jest taki mniejszy dodatek clipreader który działa z nvda i jest bez zarzutu.
#69 nuno69
Widze ze "Ja lowca" byl czytany.
#70 pates
Oczywiście, ale, ale nie był on tutaj wzorcem, tylko inna historia pt "7 dni w piekle", której ktoś zrobił tylko sam początek
#71 nuno69
To jak już JJ mamy za sobą to umieść Biskupskiego w drógim rozdziale jako bossa xD. Albo Inżyniera.
#72 pates
Jaki JJ
#73 nuno69
O jezu, JŁ xD.
#74 Zuza
Apropo nvda, da się żeby czytał. Shift C
klienta.
#75 Zuza
Dobra, wpis do usunięcia.
klienta.
#76 Zuza
A więc: Ten krąk piekelny na pewno to postacie z Hearthstona: Magniten - odpowiednik magniego, Cenaria cenariusa i jeszcze było coś, ale mi wyleciało z głowy
-- (pates):
Np co? Dawaj, bo stem ciekaw co tam wynaleźliście.
--
klienta.
#77 pates
Cicho, psujesz zabawę! :D jakieś smaczki muszą być.
#78 Zuza
Poza tym, gra mi się podobała :)
klienta.
#79 nuno69
Cenariusa to ja w wowie klepałem ostatnio xD.
#80 pates
A co, horda?