Forum

7 dni w piekle. Tekstowe rpg. Już w kródce!

Dema i nadchodzące projekty

pates

#61 ·

Walka z bossem to coś, nad czym myślałem kilka godzin. Początkowo miała to być walka na styl Jadena z POTS, gdzie mamy podaną ilość tur, po których lależy się bronić, ale potem pomyślałem, że takie coś jak teraz będzie ciekawsze.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nuno69

#62 ·

No i... udało się
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Adasadula

#63 ·

1 polubień
Powiem szczerze, dokończyłem demko i jestem pod wrarzeniem. Chociaż walki przyznaje trochę przewidywalne to fajnie je urozmaiciłeś. Kociej mordy dostaniesz mnie rozwaliło xd. To chyba było z rzycie jest cięszkie, chyba się niemylę?

daszekmdn

#64 ·

W ogóle zauważyłem kilka nawiązań do różnych rzeczy. ;)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pates

#65 ·

Np co? Dawaj, bo stem ciekaw co tam wynaleźliście.

lalar123

#66 ·

Dla tych, którzy mają problem z uruchomieniem tego polecam mieć clip readera i miast v wcisnąć Shift+c nazywa się to clip copier accessible czy jakoś tak.
Cholerne wstrętne sample w suno!

pates

#67 ·

No ale do nvda chyba clipreader jeszcze nie jest poprawiony.

lalar123

#68 ·

Tego nie wiem. Ja nie mam najnowszej wersji nvda bo jak zwykle w najnowszej dodadki nie działają. I czekaj sobie. Sorry za offtop. Jest taki mniejszy dodatek clipreader który działa z nvda i jest bez zarzutu.
Cholerne wstrętne sample w suno!

nuno69

#69 ·

Widze ze "Ja lowca" byl czytany.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pates

#70 ·

Oczywiście, ale, ale nie był on tutaj wzorcem, tylko inna historia pt "7 dni w piekle", której ktoś zrobił tylko sam początek

nuno69

#71 ·

Edytowano 1 polubień
To jak już JJ mamy za sobą to umieść Biskupskiego w drógim rozdziale jako bossa xD. Albo Inżyniera.

pates

#72 ·

Jaki JJ

nuno69

#73 ·

1 polubień
O jezu, JŁ xD.

Zuza

#74 ·

Apropo nvda, da się żeby czytał. Shift C
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zuza

#75 ·

Dobra, wpis do usunięcia.
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zuza

#76 ·

A więc: Ten krąk piekelny na pewno to postacie z Hearthstona: Magniten - odpowiednik magniego, Cenaria cenariusa i jeszcze było coś, ale mi wyleciało z głowy
-- (pates):
Np co? Dawaj, bo stem ciekaw co tam wynaleźliście.

--
Boże, błogosław obsługę
klienta.

pates

#77 ·

Cicho, psujesz zabawę! :D jakieś smaczki muszą być.

Zuza

#78 ·

1 polubień
Poza tym, gra mi się podobała :)
Boże, błogosław obsługę
klienta.

nuno69

#79 ·

Cenariusa to ja w wowie klepałem ostatnio xD.

pates

#80 ·

A co, horda?