Wiem jak działa kompilator, ale ten właśnie ma zrobić to, o czym teraz pisałem,
Dobra, to tegonie nazywaj. :D Kiedyś to wyjdzie wreszcie czy co? Sprawdziłbym to z chęcią.
Taak. Jestem świerzo po reinstalce systemu, i przez przypadek nie zapisałem kodu. Niee żart, mam go i już wykańczam
Niee. Żaden ocr ci nie jest potrzebny. Wydawałem to wczoraj szybko, ale dzisiaj za raz zacznę robić stronę do tego i readme dodatkowe, ale dajcie chwilę.
Wystarczy wcisnąćV.
Gra na początku bardzo zniechęca łatwą możliwością zginięcia w głupi sposób, natomiast z minuty na minutę jest tylko lepiej. Głównym jej problemem jest silnik który z tego co wiem chcesz zmienić.
Popraw trochę gramatykę i niektóre dźwięki a będzie na prawdę całkiem dobrze.
Kilkanaście razy można się również uśmiechnąć czytając niektóre opisy. Dobra robota jak na początek.
Gra na początku bardzo zniechęca łatwą możliwością zginięcia w głupi sposób, natomiast z minuty na minutę jest tylko lepiej. Głównym jej problemem jest silnik który z tego co wiem chcesz zmienić.
Popraw trochę gramatykę i niektóre dźwięki a będzie na prawdę całkiem dobrze.
Kilkanaście razy można się również uśmiechnąć czytając niektóre opisy. Dobra robota jak na początek.
gra jak na coś, co pierwszy raz sam pisałeś w miarę fajne. Jak dla mnie leży trochę fabuła, muzyka (brak klimatu) i przesterowane dźwięki. A, no i wartości wpisane na sztywno w walce, ale mam nadzieję że to ułomność RenPy, a nie twoje lenistwo.
Co natomiast wyszło lepiej niż dobrze to opisy niektórych postaci, no ale psuje to wszystko brak gramatyki...
Co natomiast wyszło lepiej niż dobrze to opisy niektórych postaci, no ale psuje to wszystko brak gramatyki...