7 dni w piekle. Tekstowe rpg. Już w kródce!
Wróć do Dema i nadchodzące projekty#41 pates
Wiem jak działa kompilator, ale ten właśnie ma zrobić to, o czym teraz pisałem,
#42 zywek
No t nie kompilator w takim razie.
#43 pates
Wiem, ale nie wiem jak to nazwać.
#44 zywek
Dobra, to tegonie nazywaj. :D Kiedyś to wyjdzie wreszcie czy co? Sprawdziłbym to z chęcią.
#45 pates
Taak. Jestem świerzo po reinstalce systemu, i przez przypadek nie zapisałem kodu. Niee żart, mam go i już wykańczam
#46 daszekmdn
To jakiś dupiator bo od kilku dni obiecujesz i nic.
#47 pates
Szkoła chłopie, szkoła. Została mi walka z bossem do napisania.
#48 pates
I proszę. Link w 1 poście.
#49 Snajper22
To jest w GBT?
Cormac McCarthy, "Droga"
#50 pates
Nieeee! Żadne bgt, czysty python.
#51 matius
Jak to odpalić? Po rozpakowaniu w folderze są dwa pliki zip. Rozpakowałem i co dalej>
#52 matius
Jakieś readme by się przydało.
#53 Snajper22
Czyli pewnie jakieś false positive Avast mi wynalazł?
Cormac McCarthy, "Droga"
#54 zywek
He, to w ogóle niedostępne jest, z ocrem trza grać.
#55 pates
Niee. Żaden ocr ci nie jest potrzebny. Wydawałem to wczoraj szybko, ale dzisiaj za raz zacznę robić stronę do tego i readme dodatkowe, ale dajcie chwilę.
#56 nuno69
Naciskasz V @żywek
#57 daszekmdn
Wystarczy wcisnąćV.
Gra na początku bardzo zniechęca łatwą możliwością zginięcia w głupi sposób, natomiast z minuty na minutę jest tylko lepiej. Głównym jej problemem jest silnik który z tego co wiem chcesz zmienić.
Popraw trochę gramatykę i niektóre dźwięki a będzie na prawdę całkiem dobrze.
Kilkanaście razy można się również uśmiechnąć czytając niektóre opisy. Dobra robota jak na początek.
#58 nuno69
gra jak na coś, co pierwszy raz sam pisałeś w miarę fajne. Jak dla mnie leży trochę fabuła, muzyka (brak klimatu) i przesterowane dźwięki. A, no i wartości wpisane na sztywno w walce, ale mam nadzieję że to ułomność RenPy, a nie twoje lenistwo.
Co natomiast wyszło lepiej niż dobrze to opisy niektórych postaci, no ale psuje to wszystko brak gramatyki...
#59 pates
@Nuno walka na sztywno to probelm renpyego jest.
#60 daszekmdn
Ale i tak mimo wszystko postarałeś się żeby jak najmniej gracz to odczuł dodając te różne smaczki.