Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Back to Nowości#521 djsenter
Nie, nie trzeba, bo te klawisze mają zasięg dwudziestu yardów.
#522 mojsior
generalnie klawisz v twoim przyjacielemm ustawiasz sobie ż=enemies jeśli chcesz widzieć wrohów i tylko ich, po zabiciu jakiegoś przeciwnika naciskasz klawisz odpowiedzialny za umiejętność zbierania krwi, mięcha czy co tam masz wyuczone.
jak więcej się tego pozabiłało za jednym razem to można filrt przełączyć na all i wtedy widać ciała, które wymagają rozbiórki.
Co do exploracji i i nawigowania no to na szczęście sporo budynków posiadają dźwięki więc idąc możemy się zorientować co gdzie jest, a jedynie wciskająć shift i klawisze nawigacyjne możemy sobie zbadać co gdzie jest, co sprawdza się nie najgorzej.
Poza tym kiedy łazimy, to słyszymy informacje o zakrętach, więc śmię twierdzić, że to najlepiej zrobiona chińska gra pod kontem nawigacji.
Giera jest 2d więc łatwo idzie sobie wyobrazić pewne rzecz, więc z exploracją problemu nie będzie żadnego.
y
#523 balteam
Dobra, a czy jest potem tak, że mam np. 2 umiejętności na 5 lv i muszę wybrać, której się uczę?
Z leczeniem postaci jak rozumiem, jest tylko tak, że miksturami ewentualnie czarem, a sama się nie leczy?
#524 matius
1. przynajmniej ja czegoś takiego nie zauważyłem.
2. tak. Sama z siebie postać, hp się nie regeneruje.
#525 papierek
Gdzie jest aktualny link do pobrania wersji ang?
#526 mojsior
na oficjalnej stronie pod adresem mwgame.net
#527 bobo22
Jak atakowac innych graczy?
Bo przyciski skilli anie spacja nie działały.
#528 zegarmistrz
A poco! nie opłaca się!
#529 bobo22
Jak by np. mi na drodzę stanęli, i chciał bym się ich pozbyć, albo nawet dla podexpienia.
#530 zegarmistrz
Literą b zmieniasz tryby.
#531 bobo22
Ale już mam gracza wytargetowanego.
#532 djsenter
Jeszcze v na enemies
#533 AXM04
Tego brakowało, kolejnego dzbana zabijającego graczy bez przyczyny.
#534 balteam
yy, skoro jest to dozwolone, to w czym problem? Zwłaszcza, że ktoś taki dostaje flagę jak rozumiem i go reszta klepie, wgl jak padnie ktoś w pk, to traci graty?
#535 nuno69
Tylko jak jest czarny czyli jak duzo graczy juz zabil. Bobster, B nacisnij tylko pamietaj e do mnie bardzo wszytko dociera, a ja nie lubie jak ktos klika nowych graczy. Uwaaj kogo bijesz :P
#536 martinus
Wiecie może czy jest jakiś jeszcze inny sposób na uzyskanie białej flagi w misty world?
#537 matius
Zabijasz moby i moralność rośnie.
#538 Zuza
o co chodzi z tą doliną? Po osiągnięciu chyba 1000 morality
klienta.
#539 Paulinux
Jaka dolina?
#540 balteam
Nie wiem dlaczego, ale gra jest wyciszana jak nvda coś mówi, wcześniej tak nie było, coś w grze zmieniłem czy vb cable mi coś namieszały ?D :D