za graczy jest exp pierwsze słysze. A jak ktoś ci ne drodze stoi to poproś aby się przesunąć raczył a nie.
Nie no spoko, sprawdź, potestuj, tylko potem się nie dziw jak inni będą Ciebie testować xD
No nie, wszystkiego się można spodziewać, ale nie dzbana tłukącego graczy, ja mówię nic przyjemnego, sprubowałem i nie zamierzam killować.
To jak komuś się chce, niech zaproponuje żeby pk działało tak, że każdy kto pk wpisze sobie, to w nim walczy, a reszta nietykalna, cico walczą w pk np. tracą ileś tam exp, a część z tego zgarnia przeciwnik.
Ktoś kto dołączy do pk to zrezygnować może np. po 24 godzinach gry.
Ktoś kto dołączy do pk to zrezygnować może np. po 24 godzinach gry.
Moim zdaniem powinno być jeszcze inaczej, graczy do level 20 nie powinno się mieć możliwości zabijać, tak samo jak gracze poniżej levela dwudziestego nie powinni być w stanie kogokolwiek atakować.
przecież jak ludzie się chcą pozabijać to są areny i różne takie. Za graczy nie zbiera się xp, i lepiej nie zabijać nikogo kto należy do gangu
Oj tak, bo bardzo szybciutko wyklepią haha.
@zegarmistrz twoja instrukcja do atakowania graczy nie dziala.
Naciskam V, targetuje, i prubóje atakować. Nawet naciskam B żeby zmienić nastawienie.
Naciskam V, targetuje, i prubóje atakować. Nawet naciskam B żeby zmienić nastawienie.
2 likes
Poradnik jak być dzbanem lvl hard:
-klikaj "v" aż do momentu kiedy usłyszysz "all"/"enemies"
-klikaj "b" aż do momentu kiedy usłyszysz "all modes"
-wybierz gracza używając "k"/"l"/"o" i go zaatakuj
-gratulacje, teraz już jesteś dzbanem atakującym innych graczy
-klikaj "v" aż do momentu kiedy usłyszysz "all"/"enemies"
-klikaj "b" aż do momentu kiedy usłyszysz "all modes"
-wybierz gracza używając "k"/"l"/"o" i go zaatakuj
-gratulacje, teraz już jesteś dzbanem atakującym innych graczy
Chyba,że chce być black. Choć do tego typu zabawy są areny itp. Inaczej morality spada i potem wcale nie jest ciekawie.
To wy jesteście dzbany xd skoro jest opcja atakowania graczy, to znaczy, że można to zrobić i jest to legalne. A z konsekwencjami niech mierzy sobie sie sam, nie musicie mu, czy każdemu, kto się chce bawić w pk uświadamiać, jakim złym jest człowiekiem xd. Gdyby chcieli tego zabronić, to by nie dali takiej możliwości poza areną. A konsekwencje może sobie sam przeczytać, są helpy do tego.
Nie mam pojęcia, ale tu nikt nie pisał, że to nie jest legalne. To problem twórców gry, że zakodowali możliwość killowania graczy, a nie graczy, że robią coś, co jest zakodowane. Poza tym, mogło być tak, że banowali, bo się biło graczy o słabym poziomie, dużo niższym od naszego etc. Setki innych wyjaśnień. Może jak się wiecznie bije jednego gracza, to też jest ban? Nie wiem.
Może po prostu być jak na arce, jak ktoś w kółko klepie nowicjuszy to są bany, jeśli pozwalająklepać ludzi,a tak z dupy się blokuje graczy, to dopiero są oni dzbanami :D
Dla mnie to niech się klepią, mi tam za jedno, a nawet mogę spuścić komuś wpier**l jak bardzo chce, ale niech to będzie gracz na moim poziomie. Nie jak sam osobiście miałem, że pszyszedł cwaniak na ok.25 lvl i mnie zabił jak ja miałem 15. Inny startował 4 lvl'e wyższy też w łeb dostał.
No to niech gra robi blokady, jak masz gdzieś full pk, bez ograniczenia levelów, to nie dziw się, że ludzie będą to wykorzystywać.
To tak jak masz dysbalans w niektórych profesjach i byś narzekał, że ktoś gra koksem i powinien bana za to dostać, takie rzeczy powinni ogarniać twórcy gry.
To tak jak masz dysbalans w niektórych profesjach i byś narzekał, że ktoś gra koksem i powinien bana za to dostać, takie rzeczy powinni ogarniać twórcy gry.