Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Back to Nowości#541 longshoot
za graczy jest exp pierwsze słysze. A jak ktoś ci ne drodze stoi to poproś aby się przesunąć raczył a nie.
#542 Paulinux
Nie no spoko, sprawdź, potestuj, tylko potem się nie dziw jak inni będą Ciebie testować xD
#543 zegarmistrz
No nie, wszystkiego się można spodziewać, ale nie dzbana tłukącego graczy, ja mówię nic przyjemnego, sprubowałem i nie zamierzam killować.
#544 balteam
To jak komuś się chce, niech zaproponuje żeby pk działało tak, że każdy kto pk wpisze sobie, to w nim walczy, a reszta nietykalna, cico walczą w pk np. tracą ileś tam exp, a część z tego zgarnia przeciwnik.
Ktoś kto dołączy do pk to zrezygnować może np. po 24 godzinach gry.
#545 djsenter
Moim zdaniem powinno być jeszcze inaczej, graczy do level 20 nie powinno się mieć możliwości zabijać, tak samo jak gracze poniżej levela dwudziestego nie powinni być w stanie kogokolwiek atakować.
#546 titomaton
przecież jak ludzie się chcą pozabijać to są areny i różne takie. Za graczy nie zbiera się xp, i lepiej nie zabijać nikogo kto należy do gangu
#547 martinus
Dzięki @matius. Myślałem, że jeszcze szybciej można to uzyskać.
#548 zegarmistrz
Oj tak, bo bardzo szybciutko wyklepią haha.
#549 bobo22
@zegarmistrz twoja instrukcja do atakowania graczy nie dziala.
Naciskam V, targetuje, i prubóje atakować. Nawet naciskam B żeby zmienić nastawienie.
#550 Zuza
chcesz być atakowany? To prosze bardzo. Podaj nick. Będziemy patrzeć na twoje morality
klienta.
#551 AXM04
Poradnik jak być dzbanem lvl hard:
-klikaj "v" aż do momentu kiedy usłyszysz "all"/"enemies"
-klikaj "b" aż do momentu kiedy usłyszysz "all modes"
-wybierz gracza używając "k"/"l"/"o" i go zaatakuj
-gratulacje, teraz już jesteś dzbanem atakującym innych graczy
#552 matius
Chyba,że chce być black. Choć do tego typu zabawy są areny itp. Inaczej morality spada i potem wcale nie jest ciekawie.
#553 Zuza
Poprawiłeś mi dzień :D
klienta.
#554 patras
dzban 2k23 tylko dnie dziw się że dostaniesz skasowany na 1 hit kill
#555 papierek
To wy jesteście dzbany xd skoro jest opcja atakowania graczy, to znaczy, że można to zrobić i jest to legalne. A z konsekwencjami niech mierzy sobie sie sam, nie musicie mu, czy każdemu, kto się chce bawić w pk uświadamiać, jakim złym jest człowiekiem xd. Gdyby chcieli tego zabronić, to by nie dali takiej możliwości poza areną. A konsekwencje może sobie sam przeczytać, są helpy do tego.
#556 Zuza
Hmm, to dlaczego na chińskim banowali za to?
klienta.
#557 papierek
Nie mam pojęcia, ale tu nikt nie pisał, że to nie jest legalne. To problem twórców gry, że zakodowali możliwość killowania graczy, a nie graczy, że robią coś, co jest zakodowane. Poza tym, mogło być tak, że banowali, bo się biło graczy o słabym poziomie, dużo niższym od naszego etc. Setki innych wyjaśnień. Może jak się wiecznie bije jednego gracza, to też jest ban? Nie wiem.
#558 balteam
Może po prostu być jak na arce, jak ktoś w kółko klepie nowicjuszy to są bany, jeśli pozwalająklepać ludzi,a tak z dupy się blokuje graczy, to dopiero są oni dzbanami :D
#559 AXM04
Dla mnie to niech się klepią, mi tam za jedno, a nawet mogę spuścić komuś wpier**l jak bardzo chce, ale niech to będzie gracz na moim poziomie. Nie jak sam osobiście miałem, że pszyszedł cwaniak na ok.25 lvl i mnie zabił jak ja miałem 15. Inny startował 4 lvl'e wyższy też w łeb dostał.
#560 balteam
No to niech gra robi blokady, jak masz gdzieś full pk, bez ograniczenia levelów, to nie dziw się, że ludzie będą to wykorzystywać.
To tak jak masz dysbalans w niektórych profesjach i byś narzekał, że ktoś gra koksem i powinien bana za to dostać, takie rzeczy powinni ogarniać twórcy gry.