Forum

Misty World: Chińskie MMORPG na ostro

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 27 / 34 Następna

djsenter

#521 ·

Nie, nie trzeba, bo te klawisze mają zasięg dwudziestu yardów.
Senter San

mojsior

#522 ·

generalnie klawisz v twoim przyjacielemm ustawiasz sobie ż=enemies jeśli chcesz widzieć wrohów i tylko ich, po zabiciu jakiegoś przeciwnika naciskasz klawisz odpowiedzialny za umiejętność zbierania krwi, mięcha czy co tam masz wyuczone.
jak więcej się tego pozabiłało za jednym razem to można filrt przełączyć na all i wtedy widać ciała, które wymagają rozbiórki.
Co do exploracji i i nawigowania no to na szczęście sporo budynków posiadają dźwięki więc idąc możemy się zorientować co gdzie jest, a jedynie wciskająć shift i klawisze nawigacyjne możemy sobie zbadać co gdzie jest, co sprawdza się nie najgorzej.
Poza tym kiedy łazimy, to słyszymy informacje o zakrętach, więc śmię twierdzić, że to najlepiej zrobiona chińska gra pod kontem nawigacji.
Giera jest 2d więc łatwo idzie sobie wyobrazić pewne rzecz, więc z exploracją problemu nie będzie żadnego.
y

balteam

#523 ·

Dobra, a czy jest potem tak, że mam np. 2 umiejętności na 5 lv i muszę wybrać, której się uczę?
Z leczeniem postaci jak rozumiem, jest tylko tak, że miksturami ewentualnie czarem, a sama się nie leczy?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

matius

#524 ·

1. przynajmniej ja czegoś takiego nie zauważyłem.
2. tak. Sama z siebie postać, hp się nie regeneruje.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

papierek

#525 ·

Gdzie jest aktualny link do pobrania wersji ang?
po co mi sygnatura?

mojsior

#526 ·

na oficjalnej stronie pod adresem mwgame.net

bobo22

#527 ·

Jak atakowac innych graczy?
Bo przyciski skilli anie spacja nie działały.
Sam tupy jest zajebistym człowiekiem

bobo22

#529 ·

Jak by np. mi na drodzę stanęli, i chciał bym się ich pozbyć, albo nawet dla podexpienia.

bobo22

#531 ·

Ale już mam gracza wytargetowanego.

djsenter

#532 ·

Jeszcze v na enemies
Senter San

AXM04

#533 ·

Tego brakowało, kolejnego dzbana zabijającego graczy bez przyczyny.
"Dies irae, dies illa,..."

balteam

#534 ·

yy, skoro jest to dozwolone, to w czym problem? Zwłaszcza, że ktoś taki dostaje flagę jak rozumiem i go reszta klepie, wgl jak padnie ktoś w pk, to traci graty?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#535 ·

Tylko jak jest czarny czyli jak duzo graczy juz zabil. Bobster, B nacisnij tylko pamietaj e do mnie bardzo wszytko dociera, a ja nie lubie jak ktos klika nowych graczy. Uwaaj kogo bijesz :P
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

martinus

#536 ·

Wiecie może czy jest jakiś jeszcze inny sposób na uzyskanie białej flagi w misty world?
May the force be with you!

matius

#537 ·

Zabijasz moby i moralność rośnie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Zuza

#538 ·

o co chodzi z tą doliną? Po osiągnięciu chyba 1000 morality
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Paulinux

#539 ·

Jaka dolina?
Happy hacking

balteam

#540 ·

Nie wiem dlaczego, ale gra jest wyciszana jak nvda coś mówi, wcześniej tak nie było, coś w grze zmieniłem czy vb cable mi coś namieszały ?D :D
Poprzednia 27 / 34 Następna