Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Back to Nowości#361 martinus
@nuno gdyby pojawiło się polskie tłumaczenie gry chciałbym przetestować. Bo na tej wersji nie wszystko jeszcze rozumiem. Którą klasą wedłóg ciebie najlepiej grać. Ja mam 4 postacie. I wedłóg mnie elf jest tylko dla tych co lubią challenge.
#362 nuno69
Ja tam nie wiem, każdy ma swoj styl i każdy gra jak chce. Jak gram warriorem
#363 martinus
Apropo wojownika, może mi coś podpowiesz. Mam 18 poziom, i od któregoś momentu można ulepszać ekwipunek i broń, ale do tego są potrzebne np blue shards. Wiesz jak dokładnie te ulepszenia działają?
#364 Zuza
od 15
klienta.
#365 martinus
@zuza, dzięki. Ale to hyba od sun set city dopiero. A byłem tam tylko raz żeby wziąć to zadanie od lorda du ketrini.
#366 Zuza
Jak bijecie ludzi to ja się nie dziwie
klienta.
#367 nuno69
Kto bije ludzi?
#368 martinus
@zuza, ale ja mam reputację jeszcze na plusie. Apropo bicia ludzi to tak robi pax, a potem się dziwi że mu reputacja spada. Ja tego nie zamierzam robić, bo w jakimś regulaminie napisali, że nie wolno bo ujemna reputacja coś tam zmniejsza
#369 martinus
Pax bije ludzi np
#370 Zuza
Pax i rapunzel czyli paulina flag i patryk kubaszczyk mnie zabili i Titomatona
klienta.
#371 strowbery
a to nawet dla żartów nie można
#372 Zuza
Moralność wam spada
klienta.
#373 strowbery
wiem, a po co jest pvp niby
#374 martinus
Ja wolę nie ryzykować, jeszcze mi konto usuną albo coś, Longshoot ma np. status green. Ciekawe co te kolory oznaczają. Wie ktoś?
#375 nuno69
Nie usuną wam konta, bo bicie graczy jest legalne. Ale ja jak widzę kogoś z ujemną reputacją to daję mu wpierdol, a taki Paks nie ma ze mną szans hehehehehe
#376 martinus
no właśnie i dla tego że morality spada, nie zamierzam się w tio bawić.
#377 nuno69
Byście we trzech musieli
#378 martinus
Może i bicie graczy jest legalne, ale trzeba mieć jakieś granice przyzwoitości
#379 nuno69
Nie no nie trzeba. Chcebić niech bije, tylko jego każdy będzie bił
#380 longshoot
jak chcecie się bić to w sunset city jest odpowiednie do tego miejsce.