Ho ho ho! Ogłoszenie, dzisiaj rusza na nowo angielski serwer o godzinie 12.
Dzięki za zprostowanie.
Hej,
utworzyłem kanał "Polska", aby polscy gracze mogli wymieniać się pytaniami i pradami w swoim języku. W celu dołączenia trzeba nacisnąć CTRL+ENTER, przejść w dół do paska z View contact, potem w prawo do view private groups i wybrać "Polska"
utworzyłem kanał "Polska", aby polscy gracze mogli wymieniać się pytaniami i pradami w swoim języku. W celu dołączenia trzeba nacisnąć CTRL+ENTER, przejść w dół do paska z View contact, potem w prawo do view private groups i wybrać "Polska"
Zrobić update z poziou gry i gotowe.
A ja mam pytanie, jak grać z drużyną?
Jak ustawiać cele drużyny, wspulne cele , itp? Czytałem skruty, ale do tego się nie dogrzebałem.
A ja mam pytanie, jak grać z drużyną?
Jak ustawiać cele drużyny, wspulne cele , itp? Czytałem skruty, ale do tego się nie dogrzebałem.
Przejrzałem i nie widze tego kanału.
-- (nuno69):
Hej,
--
-- (nuno69):
Hej,
--
Jak ustalać cele drużyny i te wszystkie rzeczy drużynowe? I jak z drużynami w lochach?