Forum

Misty World: Chińskie MMORPG na ostro

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 18 / 34 Next

zegarmistrz

#341 ·

Ho ho ho! Ogłoszenie, dzisiaj rusza na nowo angielski serwer o godzinie 12.

nuno69

#344 ·

Hej,
utworzyłem kanał "Polska", aby polscy gracze mogli wymieniać się pytaniami i pradami w swoim języku. W celu dołączenia trzeba nacisnąć CTRL+ENTER, przejść w dół do paska z View contact, potem w prawo do view private groups i wybrać "Polska"
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Zuza

#345 ·

Link do nowej wersji jest ten sam?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

nuno69

#346 ·

Tak
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Zuza

#347 ·

Dzięki. Czy coś jeszcze trzeba pobrać?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

matius

#348 ·

Zrobić update z poziou gry i gotowe.
A ja mam pytanie, jak grać z drużyną?
Jak ustawiać cele drużyny, wspulne cele , itp? Czytałem skruty, ale do tego się nie dogrzebałem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#349 ·

Przejrzałem i nie widze tego kanału.
-- (nuno69):
Hej,
utworzyłem kanał "Polska", aby polscy gracze mogli wymieniać się pytaniami i pradami w swoim języku. W celu dołączenia trzeba nacisnąć CTRL+ENTER, przejść w dół do paska z View contact, potem w prawo do view private groups i wybrać "Polska"

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Zuza

#350 ·

@Matius jest
Boże, błogosław obsługę
klienta.

matius

#351 ·

Szukałem w głównych, a on był w prywatnych. :)

nuno69

#352 ·

No i zapraszam do gangu oczywiście.

matius

#353 ·

Jak ustalać cele drużyny i te wszystkie rzeczy drużynowe? I jak z drużynami w lochach?

Zuza

#354 ·

@Nuno, kolejna aplikacja wysłana od mojej łowczyni tym razem
Boże, błogosław obsługę
klienta.

nuno69

#355 ·

Nie miejcie w gangu więcej niż po 2 postacie

Zuza

#356 ·

Ja nie planuje tworzyć kolejnych, :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zuza

#357 ·

Ale mi chodziło o kanał polska
Boże, błogosław obsługę
klienta.

nuno69

#358 ·

A, OK.

matius

#359 ·

Dlaczego w gangu warto mieć tylko dwie postacie?

nuno69

#360 ·

Żeby nie zapychać miejsca
Poprzednia 18 / 34 Next