@nuno gdyby pojawiło się polskie tłumaczenie gry chciałbym przetestować. Bo na tej wersji nie wszystko jeszcze rozumiem. Którą klasą wedłóg ciebie najlepiej grać. Ja mam 4 postacie. I wedłóg mnie elf jest tylko dla tych co lubią challenge.
Apropo wojownika, może mi coś podpowiesz. Mam 18 poziom, i od któregoś momentu można ulepszać ekwipunek i broń, ale do tego są potrzebne np blue shards. Wiesz jak dokładnie te ulepszenia działają?
@zuza, dzięki. Ale to hyba od sun set city dopiero. A byłem tam tylko raz żeby wziąć to zadanie od lorda du ketrini.
@zuza, ale ja mam reputację jeszcze na plusie. Apropo bicia ludzi to tak robi pax, a potem się dziwi że mu reputacja spada. Ja tego nie zamierzam robić, bo w jakimś regulaminie napisali, że nie wolno bo ujemna reputacja coś tam zmniejsza
Ja wolę nie ryzykować, jeszcze mi konto usuną albo coś, Longshoot ma np. status green. Ciekawe co te kolory oznaczają. Wie ktoś?
Nie usuną wam konta, bo bicie graczy jest legalne. Ale ja jak widzę kogoś z ujemną reputacją to daję mu wpierdol, a taki Paks nie ma ze mną szans hehehehehe