Niektórzy chyba zagłosowali w ankiecie, czyli wpisali swój nick, ale nie wybrali konkurencji, np. tak wygląda, że zrobił Kosa. O 18 się wszystko wyjaśni, jeśli jakiś błąd jest po stronie ankietowej, to nie ma problemu, jak ktoś wpisał nick, a go pomineliśmy, bo coś nie pykło z wybraniem konkurencji, to nie ma problemu, będzie grać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
nie widać cie w ankiecie, polukaj sobie, ustaw minigry albo walki, filtry tam są w menu kontekstowe, no ale tak czy tak to nieistotne. o 18 wejdź jak chcesz gry, jak walki to przed 18.45, żeby wiedzieć ile ludzi będzie. gry mogą potrwać krócej, a jak walczący zbiorąsię szybciej, to po prostu szybciej zaczniemy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
a ja powiem tak :) otóż oznajmiam radośnie wszem i wobec że mnie nie będzie na turnieju bo coś mi wypadło bo zaprosil mnie ktoś elegancki do siebie na kawsko, więc wolę się spotkać z tym kimś eleganckim niż grać w jakieś plebejskie cp xd, tymbardziej, że premium już mam więc pfff z tym :d