Wątki archiwalne

Wygraj pakiety premium! Eltenowy turniej w Crazy party

Started by daszekmdn 187 posts last post 5 years ago Closed Page 7 of 10

Ale wtedy i tak już za późno
Happy hacking

ja mam swój liczący słownik w głowie;) Innego nie znam.

ale potem juz się nie gra z takimi ludźmi.

Mnie nie interesują takie żeczy i dlatego nie zapisywałem się na mini gry.
Wiadomo, że da się cheatować hp ale gdy się to zrobi, będą powstawały problemy przy synchronizacji i trzebabyłoby restartować party.
Z tego powodu nikt nie powinienen tego robić.
Wolę ciebie wolność!

Obawiam się że jeśli jutro o 18 będą minigry to nie będe grał. Nawet jeśli będę i wygram to oddam drugiej osobie premium, bo gram dla zabawy.

Jak można wyeliminować takie cheaty nie eliminując gier?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nie da się, chociaż ja już bardzo dawno nie grałem z nikim kto by oszukiwał.

#128 1 like

można cheatować w grach chodźby matematycznych. Ja polecam wywalić wszystkie gry z bonusami, i zostawić tylko te konkursowe.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Z resztą, zobaczcie na listę która była na turnieju organizowanym przez Muhammada i spółkę, ta lista była świetna.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

hmm ta lista była do bani:)

Nie będziemy setek godzin spędzać nad zasadami, których nikt nie złamie, Papierek i Daszek fundną po pakiecie dla wygranych i to tyle, postaramy się żeby było to uczciwe, ale jest to głównie zabawa, także mam nadzieję, może płonną, ale jednak, że oszustw nie będzie, albo będzie ich bardzo mało, pod tym kątem przynajmniej bitwy są czyste :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ojjjoojjjjjjooojjj, nie umiemy przegrywać i nie rozumiemy, że to tylko zabawa? Smuteczek.
-- (violinist):
to ja nie wiem czy nie zrezygnuje w takiej sytuacji skoro oni sie zgłosili bo już wiadomo żę oni wygrają zwłaszcza w konkursie.

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#133 Edited

Witam ponawiam pytanie. Mieszkam w Anglii i wole mieć tą pewność. :-)
Patrz post nr. 108.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

no ale skoro wątek nazywa się wygraj pakiet premium, to każdy chciał by go wygrać, bo co zadarmo to zadarmo że tak się wyrażę.
ja teś wiem że tych gier nie wygram, że nawet w pierwszej trójce mnie nie będzie, ale znam swoje możliwośćy i wiem że tego wygrać nie mogę.
ale poto nie będę się wypysywała z z ankiety czy coś
-- (misiek):
Ojjjoojjjjjjooojjj, nie umiemy przegrywać i nie rozumiemy, że to tylko zabawa? Smuteczek.
-- (violinist):
to ja nie wiem czy nie zrezygnuje w takiej sytuacji skoro oni sie zgłosili bo już wiadomo żę oni wygrają zwłaszcza w konkursie.

--

--

tak, polska strefa czasowa
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#136 2 likes

Witajcie wszystkie info o turnieju:
Turniej zaczyna się o 18, zapraszam chwilę wcześniej na konferencje eltenowe.
Pokój będzie się nazywać konkurs crazy party
hasło: party
gramy na serwerze
dmsrv.pl
o 18 zaczynają się minigry, walki od 18.45.
Zagramy na pewno walki wszystkie w grupach, a półfinały i finały zobaczymy jak z czasem będziemy i dogadamy się z tymi 4 osobami.
Miłej zabawy i życzymy wszystkim powodzenia.

#137 1 like

Daszekmdn dostał ode mnie listę. Postarałęm się, aby było uczciwie.
Nie ma gier matematycznych, bo istnieje dodatek do NVDA który liczy działania.
Nie ma gier losowych typu to ze schodami czy z napełnianiem naczynia.

Napełnianie naczynia to gra losowa? Serio? Nie żartuj:) To gra na myślenie, a nie losowa:)

No ale tak czy siak ja nie mogę grać o 18, więc walka o zwycięstwo jest otwarta:) Powodzenia.

Ja zapisałem ię do bitwy, bo z minigier jestem słaby.
I ten termin mi pasuje, bo akurat mam dużo wolnego czasui nie zamierzam nic dzisiaj kokretnego planować.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??