Wątki archiwalne

Wygraj pakiety premium! Eltenowy turniej w Crazy party

Started by daszekmdn 187 posts last post 5 years ago Closed Page 6 of 10

#101 1 like

nie jest przesądzone, ale pewnie bardzo prawdopodobne, jak chcesz, tylko nie zmieniaj zdania, decyduj się. walcz o wygraną, a jak odpadniesz, to przynajmniej siędowiesz na ile jesteś mocny w stosunku do innych.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#102 Edited

Z innych gier? :D Nie wiem jak. Więcej nam wówczas czasu zejdzie i trzeba znaleźć już dwie osoby, które mają odblokowane wszystkie minigry.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ja mam wszystkie. A co z grami w tórych da się cheatować? Jakie gry będą wykluczone?
Happy hacking

Da się cheatować? To ja nic nie wiem... :O

Matma, gry losowe, kolorowe przyciski, takie tam
Happy hacking

#106 2 likes

W ogóle najlepsza wg mnie byłaby lista z samymi konkursowymi
Happy hacking

Ustalimy to na pewno w najbliższych godzinach. :)

Ja tylko chcę się upewnić czas, który był tam podany tyczy się polskiej strefy czasowej, tak? Jestem więcej niż pewna, ale jednak wolę mieć to potwierdzone. :-)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

zapomniałam się w pisać ja idę na tryby walki
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Wpisałaś się w pierwszej ankiecie.

Ciekaw jestem jak można cheatować w grach losowych albo w kolorowych przyciskach, to że ktoś jest dobry, ma strategie na gry to cheating?

Jak dwie osoby się spikną to mogą sobie powiedzieć co po czym
Happy hacking

W sumie racja, ale to od razu widać. W kolorowych przyciskach ja po prostu ma mstrategie i zawsze mam 18 albo 19.

#114 Archived

albo użyć cheat engine ;d

#115 1 like

To samo z kopalnią, zgadnij liczbę itd.
Happy hacking

jeśli ktoś czuje taką potrzebę i ma satysfakcje z takich wygranych to prosze bardzo:)

Właśnie dlatego nie nawidzę mini gier.
Wolę ciebie wolność!

wg mnie bezsensu usuwać gry z liczeniem, bo to tak jakby usunąć gry gdzie ważny jest słuch, np produkcja kluczy itp, ktoś jest lepszy w liczeniu a ktoś ma lepszy słuch:) No ale ok usuwajcie co chcecie:)

OK, ale jest ten samoliczący słownik do NVDA
Happy hacking

To widać np po bonusach kto używa cheat engine. Bo ma mało kroków, nie zbiera rubinów itp.