Ja jestem kiepski w mini, ale w sumie bym dla rozrywki sobie pogral, czy jest mozliwosc dopisania mnie do tej kategorii? Wtedy bylo by i battle, i mini. PS. Sory za brak Polskich znakow, ale.
ja uważam, że siły graczy powinny być jakoś wyważone, ja na pewno nie wyobrażam sobie grać w jednej sesji z takim paulinuxem nunem czy kimś podobnym, bo oni są za dobrzy względem całej reszty i nikt inny nie będzie mieć z nimi szans i w tedy to może być takie troche niesprawiedliwe.
moje słowa, ale cóś jak sięinaczej nie da, to najwyżej będę ostatnia i już. z z resztą zgłaszając się w cale mi nie przyszło do głowy żebym to mogłam wygrać, bo wiem że to się udać nie może. -- (violinist): ja uważam, że siły graczy powinny być jakoś wyważone, ja na pewno nie wyobrażam sobie grać w jednej sesji z takim paulinuxem nunem czy kimś podobnym, bo oni są za dobrzy względem całej reszty i nikt inny nie będzie mieć z nimi szans i w tedy to może być takie troche niesprawiedliwe.
Z Papierkiem i Daszkiem rozstawimy być może najlepsze 3 osoby, zobaczymy ile rup będzie. Wtedy słabsza osoba będie miała szansę na awans do ćwierćfinałów, a wygra tylko najlepszy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
A skąd mamy wiedzieć, które osoby są lepsze, któregorsze? W jakichkolwiek mistrzostwach nie ma czegoś takiego, gdyż było by to niesprawiedliwe w obec większości tych lepszych, którzy trenowali aby stać się lepszymi.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Z innych gier mamy wiedzieć :D Jesteś współorganizatorem, więc po prostu zrobi się różne koszyki, Paulinux i Nuno np. będą na bank rozdzieleni, a do nich trafią olosowane osoby. Jako, że nie biorę udziału, to jak dużo osób nie chce takiego podziału, to luz, bo faktem jest, że reszty poziomu nie znamy. W każdym razie na miejscu Nuna i Paulinux bym sięzgodził na coś takiego, bo jak komuśz nich się trafi przyczajona mocna osoba, to i tak wyjdzie z pierwszego lub drugiego. A bez żadnej ingerencji w losowanie, w jednej grupie będzie Paulinux nuno i ktośtam powiedzmy na ich poziomie i 1 gracz leci poza półfinał czy ćwierć finał.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
This site uses cookies to enhance your experience.