Wątki archiwalne

Wygraj pakiety premium! Eltenowy turniej w Crazy party

Started by daszekmdn 187 posts last post 5 years ago Closed Page 5 of 10

#81 1 like

oki, thx za info
po co mi sygnatura?

#82 1 like

Ja się zgłaszałam na walkę. Ale niestety nie mogę.Szkoda. I powodzenia wszystkim
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#83 1 like

Dzięki za info.
po co mi sygnatura?

a asi mogę przekazać, żeby zagłosowała
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#85 1 like

możesz, chociaż właściwie jedynym ostępnym terminem jest ten weekend więc się zapytaj, czy może poprostu w ten weekend
po co mi sygnatura?

ok
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ja jestem kiepski w mini, ale w sumie bym dla rozrywki sobie pogral, czy jest mozliwosc dopisania mnie do tej kategorii? Wtedy bylo by i battle, i mini.
PS. Sory za brak Polskich znakow, ale.
Senter San

#88 1 like

Dobra, nie ma problemu. Do minigier można łatwo kogoś dorzucić, bo gracie wszysscy razem.
po co mi sygnatura?

#89 Archived

ja uważam, że siły graczy powinny być jakoś wyważone, ja na pewno nie wyobrażam sobie grać w jednej sesji z takim paulinuxem nunem czy kimś podobnym, bo oni są za dobrzy względem całej reszty i nikt inny nie będzie mieć z nimi szans i w tedy to może być takie troche niesprawiedliwe.

#90 1 like

A jak inaczej mieli byśmy to rozegrać? Inaczej się raczej nie da, bo byśmy musieli tego premium nakupować a nakupować.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

moje słowa, ale cóś jak sięinaczej nie da, to najwyżej będę ostatnia i już.
z z resztą zgłaszając się w cale mi nie przyszło do głowy żebym to mogłam wygrać, bo wiem że to się udać nie może.
-- (violinist):
ja uważam, że siły graczy powinny być jakoś wyważone, ja na pewno nie wyobrażam sobie grać w jednej sesji z takim paulinuxem nunem czy kimś podobnym, bo oni są za dobrzy względem całej reszty i nikt inny nie będzie mieć z nimi szans i w tedy to może być takie troche niesprawiedliwe.

--

Z Papierkiem i Daszkiem rozstawimy być może najlepsze 3 osoby, zobaczymy ile rup będzie. Wtedy słabsza osoba będie miała szansę na awans do ćwierćfinałów, a wygra tylko najlepszy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#93 1 like

W sumie za małojest osób, żeby to na jakieś grupy dzielić
Happy hacking

jeśli będzie więcej niż 7 to się chyba zrobi dwie rupy.
Nie patrzyłem jak tam sytuacja wygląda.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

@Violinist ale może zawsze ci się udać, więc. Nie masz pewności, że przegrasz.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#96 Archived

z paulinuxem i nunem nigdy

#97 2 likes

A skąd mamy wiedzieć, które osoby są lepsze, któregorsze?
W jakichkolwiek mistrzostwach nie ma czegoś takiego, gdyż było by to niesprawiedliwe w obec większości tych lepszych, którzy trenowali aby stać się lepszymi.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#98 Archived

to ja nie wiem czy nie zrezygnuje w takiej sytuacji skoro oni sie zgłosili bo już wiadomo żę oni wygrają zwłaszcza w konkursie.

#99 Archived

to już jest przesądzone że oni wygrają

#100 1 like

Z innych gier mamy wiedzieć :D
Jesteś współorganizatorem, więc po prostu zrobi się różne koszyki, Paulinux i Nuno np. będą na bank rozdzieleni, a do nich trafią olosowane osoby.
Jako, że nie biorę udziału, to jak dużo osób nie chce takiego podziału, to luz, bo faktem jest, że reszty poziomu nie znamy. W każdym razie na miejscu Nuna i Paulinux bym sięzgodził na coś takiego, bo jak komuśz nich się trafi przyczajona mocna osoba, to i tak wyjdzie z pierwszego lub drugiego. A bez żadnej ingerencji w losowanie, w jednej grupie będzie Paulinux nuno i ktośtam powiedzmy na ich poziomie i 1 gracz leci poza półfinał czy ćwierć finał.