Wątki archiwalne

Wygraj pakiety premium! Eltenowy turniej w Crazy party

Started by daszekmdn 187 posts last post 5 years ago Closed Page 4 of 10

#61 1 like

Zdaje się, już nam się całkiem wyklarowała data turnieju. 3/4 osób jest za najbliższym weekendem.
po co mi sygnatura?

#62 1 like

Czy któreś z osób, które zadeklarowały weekend następny mogą rozegrać turniej w ten łikend? Pamiętajcie, że można zagrać tylo w minigrach, albo tylko w walce. Dotyczy to oczywiście lwicy, paulinux, bodajrze zuzy i bongoman, kimkolwiek jesteś, bo nie znamy twojego nicku eltenowego.
po co mi sygnatura?

Mongolan to jest gumeczka.
Wiem, bo grałem z nią i się jej o to na czacie w CP zapytałem.
Wolę ciebie wolność!

Mogę
Happy hacking

#65 1 like

Dobra, paulino, będę pamiętał o tobie, wszyscy, którzy nie będą mogli z tego czy innego powodu niestety, może innym razem, bo duża większość wybrała ten weekend. Tak jak pisałem, może nie chcecie walki, można zmienić na minigry, ale to już te pojedyncze osoby muszą się w tym wątku zadeklarować. Rozumiem, Paulinux, że ty to co napisałaś w tamtej ankiecie to jest aktualne, czyli, że bierzesz udział w minigrach i battle?
po co mi sygnatura?

#66 1 like

Tak, mogę w ten weekend, ale skoro nie było pól wyboru ani dwóch osobnych pytań, to wpisałam bardziej odpowiadający. Czekaj, bo terazz nie ogarniam, z jednej strony:
można zagrać tylo w minigrach, albo tylko w walce.
A z drugiej:
bierzesz udział w minigrach i battle
Happy hacking

#67 1 like

kto powiedział, że można tylko w minigry albo tylko w battle? W ankiecie było pole wyboru no i o ile widzę ty zaznaczyłaś obie opcje, więc bierzesz udział tu i tu
po co mi sygnatura?

#68 1 like

sory, już wyjaśniam, chodzi mi o coś takiego, że ktoś zadeklarował weekend następny i zaznaczył w ankiecie minigry i walki. A turniej odbywa się w ten weekend, a ten ktoś jednak dalej chce brać udział, ale może wycofać się z którejś konkurencji bo uzna, że na obie czasu nie ma w ten weekend
po co mi sygnatura?

#69 1 like

chodzi o to, że osoby, którym bardziej pasuje następny weekend, a już wiadomo, że turniej będzie wten mogą zmienić swoje deklaracje względem wybranych trybów, no albo wycofać się w ogóle, gdy ten termin w ogóle nie będzie odpowiadał, ale ten termin czyli ten weekend zostaje z racji na dużo większe zainteresowanie nim.
po co mi sygnatura?

#70 1 like

Dobrze by było, gdyby reszta, która zaznaczyła datę następną się zadeklarowała, czy im pasuje weekend najbliższy, czy rezygnują zupełnie, czy zmieniają coś w swoich wyborach. I dobrze by też było, żeby dwie pozostałe osoby tj. Asia i PatrykKubaszczyk zadeklarowali się czy wzięcie udziału w ten weekend im odpowiada, bo nie wypełnili jeszcze ankiety dot. terminu, który im bardziej pasuje.
po co mi sygnatura?

Mnie pasuje i biorę udział w obu.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#72 1 like

ty to wiem, bo zzaznaczyłeś w ankiecie, pates, czytaj ze zrozumieniem, proszę
po co mi sygnatura?

A jak w ogóle sié to sprawdza? W sensie kto co wybral?
Senter San

#74 1 like

filtry w ankietach, nowa opcja, bardzo pożyteczna, można filtrować i odfiltrowywać konkretne odpowiedzi, no a nick dla identyfikacji
po co mi sygnatura?

#75 1 like

Czyli naprzykład filtruję tylko z odpowiedzią minigry, potem wywalam ten filter i filtruję z odpowiedzią tryb walki i tak wiem kto jest gdzie, jak ktoś zaznaczył obie to będzie w obu grupach
po co mi sygnatura?

#76 1 like

A jak zafiltruje obie na raz to będę miał np. tych, co wybrali obie na raz, mogę też filtrować odwrotnie, żeby mi nieuwzględniało jakieś odpowiedzi w wyliczeniach
po co mi sygnatura?

czyli gra w minigry jest rozumiem jutro o 18 tej i na jakims serverze pewnie jeszcze powiecie? no chyba że coś nie doczytałam.
-- (papierek):
Dobrze by było, gdyby reszta, która zaznaczyła datę następną się zadeklarowała, czy im pasuje weekend najbliższy, czy rezygnują zupełnie, czy zmieniają coś w swoich wyborach. I dobrze by też było, żeby dwie pozostałe osoby tj. Asia i PatrykKubaszczyk zadeklarowali się czy wzięcie udziału w ten weekend im odpowiada, bo nie wypełnili jeszcze ankiety dot. terminu, który im bardziej pasuje.

--

#78 1 like Edited

turniej zaczyna się o 18 i faktycznie zaczynamy od minigier. Serwer, to jeszcze będzie info.
Jutro oczywiście
po co mi sygnatura?

okey, dziękuję.
-- (papierek):
turniej zaczyna się o 18 i faktycznie zaczynamy od minigier. Serwer, to jeszcze będzie info.
Jutro oczywiście

--

Ja się zgłąszałam na mini, a w ten weekend nie mogę. Ale najwyżej zagracie beze mnie i też nic się nie stanie.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.