Wątki archiwalne

Wygraj pakiety premium! Eltenowy turniej w Crazy party

Started by daszekmdn 187 posts last post 5 years ago Closed Page 8 of 10

hmm, jak to gra z naczyniem jest losowa?
Senter San

Z ciekawości, o jakim dodatku mowa? Nie to że chcę oszukiwać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Jakiś ruski dodatek. Nie wiem nawet. Jeżeli @daszekmdn się zgodzi to naczynia w sumie można przywrócić.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Naczynia są spoko, ja bym dodał
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Niektórzy chyba zagłosowali w ankiecie, czyli wpisali swój nick, ale nie wybrali konkurencji, np. tak wygląda, że zrobił Kosa. O 18 się wszystko wyjaśni, jeśli jakiś błąd jest po stronie ankietowej, to nie ma problemu, jak ktoś wpisał nick, a go pomineliśmy, bo coś nie pykło z wybraniem konkurencji, to nie ma problemu, będzie grać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ja wybrałem bitwy, a na minigry nie zaznaczałem na ankiecie.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Ja gram w crazy party pod nickiem Nicolas.

nie widać cie w ankiecie, polukaj sobie, ustaw minigry albo walki, filtry tam są w menu kontekstowe, no ale tak czy tak to nieistotne. o 18 wejdź jak chcesz gry, jak walki to przed 18.45, żeby wiedzieć ile ludzi będzie. gry mogą potrwać krócej, a jak walczący zbiorąsię szybciej, to po prostu szybciej zaczniemy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#149 Archived

a ja powiem tak :)
otóż oznajmiam radośnie wszem i wobec że mnie nie będzie na turnieju bo coś mi wypadło bo zaprosil mnie ktoś elegancki do siebie na kawsko, więc wolę się spotkać z tym kimś eleganckim niż grać w jakieś plebejskie cp xd, tymbardziej, że premium już mam więc pfff z tym :d

aha ja niemogę iść na konferęcję bo mi mikrofon niedziała
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

to wejdź i słuchaj, w razie co pisz na chacie

aha

teraz?

#154 1 like

Nie. Około 18.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ok

Czy można wejść wcześnoej na kanał konferencji?
Czy mam wejść dopiero na bitwę?

można

Ok spoko to zaraz się pojawię

a ja na serverze jestem i nikogo tam narzaie nmie ma. czy cos zrobilam zle, albo rzeczywiscie jeszcze niedziala?

dla tych co tylko chcą walczyć, zapraszam na kanał bitwy crazy party konkurs
hsło party