Po co się zapisywałeś w ogóle do turnieju w plebejską grę?:) Czyżbyś jednak się rozmyślił bo stwierdziłeś że plebejska gra jest na wyższym poziomie niż Ty? Pokazałeś w swoich poprzednich komentarzach że nie masz jaj.
Zwycięzcami pierwszego Polskiego turnieju w Crazy party zostali: Paulinux (W minigry) oraz Rafalko112 (w trybie walki). Kody do wykorzystania na pakiety premium zostaną przekazane zwycięzcom w ciągu 7 dni od ogłoszenia wyników.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
jejku? 7 dni? tak dlugo trwa ich generowanie? -- (daszekmdn): Zwycięzcami pierwszego Polskiego turnieju w Crazy party zostali: Paulinux (W minigry) oraz Rafalko112 (w trybie walki). Kody do wykorzystania na pakiety premium zostaną przekazane zwycięzcom w ciągu 7 dni od ogłoszenia wyników.
A już napewno pierwszego eltenowego. Zachęcamy do takich inicjatyw. Nie muszą to być gry, może być cokolwiek, dosłownie. W razie co chętnie służę poradą. -- (daszekmdn): Zwycięzcami pierwszego Polskiego turnieju w Crazy party zostali: Paulinux (W minigry) oraz Rafalko112 (w trybie walki). Kody do wykorzystania na pakiety premium zostaną przekazane zwycięzcom w ciągu 7 dni od ogłoszenia wyników.
Dziękuję za dobrą zabawę :) -- (daszekmdn): Zwycięzcami pierwszego Polskiego turnieju w Crazy party zostali: Paulinux (W minigry) oraz Rafalko112 (w trybie walki). Kody do wykorzystania na pakiety premium zostaną przekazane zwycięzcom w ciągu 7 dni od ogłoszenia wyników.
noooi ja mialam zamiar skonczyc ostatnia, ale dj senter mi na to niepozwolil. a mialam dobra motiwacje, bo za ostatnnie miejsce chcialam zjesc czekoladke:D ale i tak zjadlam hehe
I super :D Ja akurat powiem, że najbardziej to mnie bitwy roz emocjonowały, nie ma co. Naprawdę się świetnie bawiłem. I co ciekawe, jeden z pierwszych razów w życiu nie czuję żalu, że przegrałem.
Ja też nie żałuje, bo była świetna atmosfera. Dziękuje wszystkim za grę i może kiedyś jesszcze sprubuje, ponieważ takie rozgrywki są ciekawe i pełne napięciai emocji.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Jak ogarnę te nowe talie, karty,będzie mi się nudziło w domu to was rozniosę w walce. :P ale obawiam się, że za kilka miesięcy wyjdzie nowa beta i znowu będę musiał wszystko od nowa robić :(
Fajnie by było, gdyby to była rocznicowa taka nasza tradycja, nawet jeżeli była by to inna gra w przyszłym roku. Super są takie inicjatywy i nawet nie dlatego, że gramy i wygrywamy, ale że jesteśmy wszyscy razem. Takie moje sentymenty XD