Gry audio (dyskusja ogólna)

nowy beatstar już jest

Started by mojsior 212 posts last post 2 years ago Page 10 of 11

#181 Edited

Ok, spróbuję zatem napisać do niego email.

11.04.2021 03:10
181/181

Hej. Czy ktoś wie, jak stworzyć pack w tej grze?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Wejdź sobie w dokumenty, tam w beatpacks i tam otwórz jakikolwiek folder, np. default.
Będą ciebie interesowały nazwy plików dźwiękowych, bpm.txt nie, bo go sama nie zrobisz.
Wtedy się dowiesz, jak się dźwięki muszą nazywać i, odtwarzając je, do czego służą.
Na podstawie tej informacji, tworzysz nowy folder.
Jego nazwa może być dowolna, ale decyduje o nazwie paczki.
Potem wrzucasz potrzebne dźwięki, odpowiednio je nazywając, do nowo stworzonego folderu.
Potem odpalasz grę, potem pack editor i wskazujesz mu folder z dźwiękami.
Jeśli zapomnisz o jakimś dźwięku, który jest wymagany, gra ciebie o tym poinformuje.
Jeśli wszystkie wymagane pliki są, gra ciebie może poinformować o obcjonalnych plikach dźwiękowych, których nie ma w twojej paczce i do czego służą.
Po tej informacji będziesz mogła ustalić tempo dla każdego z poziomów.
Z tego, co pamiętam, instrukcje będą ci dane, jak nie to potem napisz.
Gdy skończysz ten proces, w folderze z dźwiękami zostanie stworzony plik bpm.txt, ten, którego sama nie mogłaś stworzyć.
Potem możesz dodać obcjonalne dźwięki do tego folderu i gotowe!
Wolę ciebie wolność!

Wszystko musi być w ogg?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Oczywiście, że tak.
Wolę ciebie wolność!

W razie problemów w Pack editorze jest tutorial.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ale jazda :D Ja też chcę
Happy hacking

Nadal się nabija.

Szkoda że to było tylko jednorazowe. Teraz chciałem spróbować to samo ale niestety się nie da. Może po prostu jednorazowy błędzik. Ale co nabiło, to moje.

Dzisiaj przeszedłem całe Polish rap. Serdecznie polecam całą paczkę bo zarąbiście się gra. Polecam też paczkę espeak. W miarę łatwa. Ja tylko staba sobię ciszą zastąpiłem bo brzmiało prawie jak tab. Dla wyjaśnienia paczka espeak to poprostu klawisze gadane przez espeaka.

Brawo, jak kiedyś ta paczka polish rap została wrzucana przezemnie i papierka, to przeszedłem ją praktycznie od razu, ale po kilku latach coś nie mogłem :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Muszę w końcu wrzucić swoją paczkę z Ameryki Płd
Happy hacking

Bug, który umożliwia kolejne cheatowanie. Odpalcie beatstara i wejdźcie w statistics. Dajcie enter i sprawdźcie czas grania. Zróbcie tak kilka razy.

Sprawdzę jeszcze kilka innych menu. Jadłem obiad. Nie wiem, może to było gdzieś maks 20 minut. Czas podskoczył mi z 4 h z kawałkiem do 6, bliżej 7.

Wychodzi na to, że wejście w coś z kolejnym menu, minigry, achievementy, opcje, akcje to czas podbity.

Ehhh. Zamknąłem, odpaliłem od nowa i nic. Teraz mogę wbijać w to i tamto i czas się już nie podbija.

Sytuacja opanowana. Bug jest. Przejdźcie jeden pack i mechanizm cheatujący zacznie działać. :)

Wszystko zaczyna się po przejściu 4 the guns.

#200 Edited

Jestem dumny, bo to nasza paczka! Cieszę się, że po tylu latach jeszcze ktoś to przechodzi. :D

Mam na myśli polish rap oczywiście.
-- (Adasadula):
Dzisiaj przeszedłem całe Polish rap. Serdecznie polecam całą paczkę bo zarąbiście się gra. Polecam też paczkę espeak. W miarę łatwa. Ja tylko staba sobię ciszą zastąpiłem bo brzmiało prawie jak tab. Dla wyjaśnienia paczka espeak to poprostu klawisze gadane przez espeaka.

--
po co mi sygnatura?