Gry audio (dyskusja ogólna)

nowy beatstar już jest

Started by mojsior 212 posts last post 2 years ago Page 11 of 11

Cześć. Przychodzę do was z małym pytaniem. Czy wy po pobraniu jakiejś paczki czasem ją modyfikujecie? Mi się to czasem zdarza. Przykładowo w espeaku plik a1 podmieniłem na zwykły silence przez co o wiele łatwiej mi się gra. Moje drugie pytanie: jakie są wasze ulubione minigry, jeżeli takie oczywiście macie? U mnie jest to memory.

Jak wiesz, jak w to fajnie zagrać to double or nothing.

A na czym to polega?

Albo kasa, którą masz ci się podwoi, albo ktoś może skończyć z palcem w dupie. Memory też fajny klasyczny simon. Ciekawszy był trochę w starszym beatstarze. Tam przechodziliśmy go z muzyką wszystkich poziomów. Lubię jeszcze pobawić się w packquiz.

Może to ułatwić zakup ponad 200000 safeguardów, wszystkich packów i jazda wszystkie od dechy do dechy alfabetycznie.

Aha. Jak coś takiego zrobicie, polecam znaleźć jakiś mały soundpack, odpalić go, trochę safeguardów pujdzie, akcja a1 załatwi sprawę i można później od tego samego zacząć i dostawać kasę za obrobiony pack i w statystykach widzieć, że tą kasę wyżebraliśmy naszą klawiaturą. Jak tak się zrobi, to dowiesz się, że masz nul beatcoinów.

Cześć.
Mam pytanie. Kupiłem sobie paczkę, która nazywa się AEWmusic. Było napisane, że ma 10 poziomów więc kosztuje 5000. Ale jak przeszedłem całą paczkę, to okazało się, że tam było tylko 8 poziomów. Jak to możliwe?

tziwne xd
óra nazywa się AEWmusic. Było napisane, że ma 10 poziomówD więc kosztuje 5000. Ale jak przeszedłem całą paczkę, to okazało się, że tam było tylko 8 poziomów. Jak to możliwe?

--

Cześć.
Mam pytanie. Gram w beatstara od jakiegoś czasu i przeszedłem już kilkanaście paczek. Gdy dzisiaj próbowałem przejść jedną z paczek, to wyłączyli prąd i komputer się wyłączył. Gdy znowu się włączył, to odpaliłem beatstara. I okazało się, że na koncie nie mam ani jednego beatcoina i nie przeszedłem ani jednej paczki. Czyli wszystko się skasowało. I chciałem zapytać, czy można to jakoś odzyskać.

Jeśli nie posiadasz backupu, nie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Cześć. Dzisiaj pobrałem sobie dziesięć najnowszych paczek. Wśród nich jest paczka o nazwie "sheko". I coś chyba jest z nią nie tak. Nie mogę jej kupić. Czy u Was też tak jest?

Cześć.
Mam pytanie. Kupiłem sobie paczkę, która nazywa się bop it impossible. I coś chyba jest z nią nie tak. Ona jest rzeczywiście jakaś impossible (nie da się jej przejść). Jak naciskam cyfrę 1, żeby zacząć grę, to nie wydaje żadnych poleceń. Można grać tylko w minigamesy, w których wykorzystane są dźwięki z tej paczki? Czy ktoś wie jak można tą paczkę przejść?