a ktos ma jeszcze ten stary kod od beatstara pro? Ja go kiedys mialem jak jeszcze ladfo go bylo wziasc z jego git laba a tera to tam jest sam nowy beatstar i trudno sie tam na tym git labie odnalesc
Nie wiem, czy on dalej będzie chciał się tym zająć. Nierozumiem, co on zrobił ze ściągaczem packów, że jak nawet mamy wszystkie, to jemu się wydaje, że brakuje nam do pełna pięciu, które zaciągneliśmy.
Z tego linku co jest podany w pierwszym poście już tej gry pobrać się nie da. Ktoś by się podzielił instalką?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A jednak się da pobrać, tyle, że trzeba się pobawić, bo z linku bezpośredniego się nie da.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Beatstar 11 jest. Szału nima, ale w końcu zadziałał downloader i pojawiły się jakieś nowe soundpacki. Jak jakieś były już przed zdechnięciem downloadera i je macie to ok. Jak chcecie coś nowego, bo wszystkie przeszliście to kilka jakichś nowych jest.
Słuchajcie, kiedyś na liście dostępnych pakietów do pobrania był pakiet iphone, ale chyba został usunięty. W ogóle mam wrażenie, że niektórych pakietów nie ma, a może coś robię źle?
nie gram już w beatstara ale zdaje się że jakieś parę miesiecy temu go widziałem. Spróbuj się skontaktować z oriolem być może przebudowuje bazę czy coś
Pisałem do oriola w tej sprawie i niestety, nic mi nie odpowiedział. W ogóle, czy istnieje miejsce, na przykład jakaś strona, z której można pobrać pakiety ręcznie, bo przecież silnik gry nie wszystko jest w stanie wykryć? Poza tym, wydaje mi się, że oriol jestchyba zamknięty i ciężko się z nim dogadać. Spróbuję też opisać sytuację w wątku na audiogames, może tam ktoś spotkał się z takim samym problemem.
Powiem tak. Jak go niedawno zapytałem o to, czy jeszcze ma example pack do gry villains from beyont, szybko mi odpisał i nawet z nim trochę przez e-mail porozmawiałem. Albo Oriol nie ma czasu, albo temat wydaje mu się wymijający i nie chce odpowiedzieć.