Nie pamiętam, czy to pisałam w tym wątku, ale dzisiaj nie pisałam. Przerwałam grę w beatstara, bo są paccki, których pierońsko nie lubię. I jak chcę je przejść na safe guardy to nie mogę, bo jak 2 razy nie wcisnę nic to tracę wszystkie safe guardy. Nie wiem jak to jest jak nacisnę coś dowolnego, ale chyba to samo
Masz muzykę i trzeba na usłyszane dźwięki reagować. Jak jest OK, to mniejwięcej w rytm. Jest bekspace, space, enter i tab. Jeszcze w bardziej rozbudowanych packach jest dodana strzałka w górę, duł, lewo, prawo.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
gra jest w stylu klasycznego bopit masz sekwencje które musisz wykonywać do rytmu. Każdy soundpack ma inne do każdego ruchu który wykonujesz przypisany jest odpowiedni klawisz. Na przykład jeden z packów ma cztery dźwięki szczekanie psa, miałczenie kota, krowe i slonia. I tak szczekanie psa jest pod spacją kot jest pod enterem słon backspace i krowa tqab. Leci ci muzyka i musisz do rytmu te klawisze wciskać czyli kiedy usłyszysz krowę z muzyką musisz w odpowiednim czasie wcisnąć do niej przypisany klawisz. i tak z kolejnymi usłyszanymi dźwiękami robisz. Jeżeli się pomylisz przegrasz i zaczynasz dany soundpack od początku chyba że kupisz tak zwane saveguards i wtedy jeżeli masz ich dwa to możesz dwa razy się skuć i wtedy utracisz po jednym za każde skucie ale grasz dalej. Myślę że się wyraziłem klarownie
No i można zapisywać klawiszem s. Przydaje się to przy wielkich packach co mają ponad 30 lv. I można pauzować literą p. Tylko to pauzowanie jest, np. spałzujesz na drugim, to na trzecim chyba się nie da.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.