Wejdź sobie w dokumenty, tam w beatpacks i tam otwórz jakikolwiek folder, np. default. Będą ciebie interesowały nazwy plików dźwiękowych, bpm.txt nie, bo go sama nie zrobisz. Wtedy się dowiesz, jak się dźwięki muszą nazywać i, odtwarzając je, do czego służą. Na podstawie tej informacji, tworzysz nowy folder. Jego nazwa może być dowolna, ale decyduje o nazwie paczki. Potem wrzucasz potrzebne dźwięki, odpowiednio je nazywając, do nowo stworzonego folderu. Potem odpalasz grę, potem pack editor i wskazujesz mu folder z dźwiękami. Jeśli zapomnisz o jakimś dźwięku, który jest wymagany, gra ciebie o tym poinformuje. Jeśli wszystkie wymagane pliki są, gra ciebie może poinformować o obcjonalnych plikach dźwiękowych, których nie ma w twojej paczce i do czego służą. Po tej informacji będziesz mogła ustalić tempo dla każdego z poziomów. Z tego, co pamiętam, instrukcje będą ci dane, jak nie to potem napisz. Gdy skończysz ten proces, w folderze z dźwiękami zostanie stworzony plik bpm.txt, ten, którego sama nie mogłaś stworzyć. Potem możesz dodać obcjonalne dźwięki do tego folderu i gotowe!
Szkoda że to było tylko jednorazowe. Teraz chciałem spróbować to samo ale niestety się nie da. Może po prostu jednorazowy błędzik. Ale co nabiło, to moje.
Dzisiaj przeszedłem całe Polish rap. Serdecznie polecam całą paczkę bo zarąbiście się gra. Polecam też paczkę espeak. W miarę łatwa. Ja tylko staba sobię ciszą zastąpiłem bo brzmiało prawie jak tab. Dla wyjaśnienia paczka espeak to poprostu klawisze gadane przez espeaka.
Brawo, jak kiedyś ta paczka polish rap została wrzucana przezemnie i papierka, to przeszedłem ją praktycznie od razu, ale po kilku latach coś nie mogłem :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Jestem dumny, bo to nasza paczka! Cieszę się, że po tylu latach jeszcze ktoś to przechodzi. :D
Mam na myśli polish rap oczywiście. -- (Adasadula): Dzisiaj przeszedłem całe Polish rap. Serdecznie polecam całą paczkę bo zarąbiście się gra. Polecam też paczkę espeak. W miarę łatwa. Ja tylko staba sobię ciszą zastąpiłem bo brzmiało prawie jak tab. Dla wyjaśnienia paczka espeak to poprostu klawisze gadane przez espeaka.
--
po co mi sygnatura?
This site uses cookies to enhance your experience.