a jest coś na przeglądarke jak mudy? Wchodzimy i gramy a nie jak gry typowo przeglądarkowe jak ten bike czy plemiona, że muszę wstawać o 4 rano aby kliknąc budynek do budowy?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Cześć. A ja troszkę z Innym pytanie. Znacie może jakieś hmm. Symulatory życia? Chodzi o to, że rodzimy się, ktoś musi nas wychować, potem uczymy się i tk każdy etp po kolei etc tc. Nie musi wszystko koniecznie zaczynać się od niemowlaka. Był kiedyś wirtualny świat, ale to już chya nie istnieje.
Pates: www.google.com Fantasma: Na ile znasz angielski? Ja się tym bawiłęm w 2011 roku, a nie chciałbym ci podać złych/niedokłądnych informacji. Pytam, bo jak coś to nie ma problemu, manuala ci przetłumaczę. A jeżeli znasz angielski i sobie poradzisz: https://radegast.life/
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
To klient dzięki któremu możemy grać m.in w second life i podobne gry. Pobrałam najnowszy i teraz nie wiem czy wszystkie komponenty mam zaznaczyć przy instalacji, bo jest tam jakaś paczka głosowa extra i jeszcze coś.
This site uses cookies to enhance your experience.