Forum

W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 7 / 15 Next

balteam

#121 ·

a jest coś na przeglądarke jak mudy? Wchodzimy i gramy a nie jak gry typowo przeglądarkowe jak ten bike
czy plemiona, że muszę wstawać o 4 rano aby kliknąc budynek do budowy?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#122 ·

Puppet nightmares, masz fabułę normalnie
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

balteam

#123 ·

hm, puppet nightmares tylko po angielsku?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#124 ·

Tak
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

fantasma467

#125 ·

Znacie jeszcze jakieś fajne gry role play typu Popmundo po polsku? Wonderlife niestety niebardzo dostępne.

nuno69

#126 ·

Jest to the great heist bodajrze, albo Arkadia, jak już jroleplay. Nie polecam, informuję tylko że w
takim gatunku coś takiego jest

denis333

#127 ·

Cześć. A ja troszkę z Innym pytanie. Znacie może jakieś hmm. Symulatory życia? Chodzi o to, że rodzimy
się, ktoś musi nas wychować, potem uczymy się i tk każdy etp po kolei etc tc. Nie musi wszystko koniecznie
zaczynać się od niemowlaka. Był kiedyś wirtualny świat, ale to już chya nie istnieje.

misiek

#128 ·

Simsy XD.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

denis333

#129 ·

Pytam o coś dostępneg :P

mojsior

#130 ·

niestety nic takiego nie ma

nuno69

#131 ·

Second Life z klientem Radegast.

fantasma467

#132 ·

Szkoda,że Simsy są niedostępne bo fajne zrobili na Androida, ale nie pod talkbacka.

nuno69

#133 ·

Meh, sztucznawe to jakieś. SL podobbno lepsze, ale nie moje klimaty więc się nie wypowiem.

nuno69

#135 ·

Da, ale z Radegastem.

fantasma467

#136 ·

A możesz mi napisać gdzie to można pobrać i jak zaimplementować tam second life? Jeszcze w ten sposób
nie grałam.

pates

#137 ·

coto jest radegast?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nuno69

#138 ·

Pates: www.google.com
Fantasma: Na ile znasz angielski? Ja się tym bawiłęm w 2011 roku, a nie chciałbym ci podać złych/niedokłądnych
informacji. Pytam, bo jak coś to nie ma problemu, manuala ci przetłumaczę.
A jeżeli znasz angielski i sobie poradzisz: https://radegast.life/

pates

#139 ·

tak tródno ci napisać co to jest?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

fantasma467

#140 ·

To klient dzięki któremu możemy grać m.in w second life i podobne gry. Pobrałam najnowszy i teraz nie
wiem czy wszystkie komponenty mam zaznaczyć przy instalacji, bo jest tam jakaś paczka głosowa extra i
jeszcze coś.
Previous 7 / 15 Next