W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#141 nuno69
Tak, wszystko zaznaczasz.
Pates, nie byłoby mi trudno, gdyby nie fakt że sam nie potrafisz nic znaleść, jak dorośniesz to docenisz
moją wredotę.
#142 fantasma467
OK, dalej trzeba podać login i hasło. Czy tu chodzi o dane logowania do gry?
#143 nuno69
Tak.
#144 nuno69
Ja popełniłem pewną straszliwą zbrodnię, a mianowicie nie powiedziałęm wam o grze Line Cladis.
Dlaczego wam o niej nie powiedziałem?
A bo żeby grać trzeba mieć cholera motywację, znać swój czytnik ekranowy i chyba wszystkie skruty przeglądarki.
Deweloper i tak poprawił dostępność, terazz na przykład czytane są nazwy przedmiotów i dialogi z NPC.
Line Cladis to gra MMORPG osadzona w słowiańskich klimatach. Mamy do wyboru jedną z trzech frakcji
Wspólnota Slawów, Sojusz Imperialny oraz Zakon Bogini Ultimy.
Każda z tych frakcji ma swoją historię, którą możemy przeczytać, każda z frakcji ma też swój zestaw ras,
przykładowo elf nie może być Slavem, gdyż krasnoludy nienawidzą elfów.
Każda frakcja ma swój zestaw zadań poocznych, fabuła główna potem się jakoś wiąże podobno.
Grę znajdziecie pod adresem
www.linecladis.pl
#145 fantasma467
Mam problem z rejestracją do SL, niby wszystko wpisuję a mimo to wraca do ekranu rejestracji. Też przez
fb próbowałam. Lipa jakaś.
#146 nuno69
Mnie się udało, dałaś choose this avatar na początku?
#147 fantasma467
Tak dałam, ale nadal nic. Wypełniłam wszystkie pola, zaznaczyłam co miałam zaznaczyć i zweryfikowałam
ten nieszczęsny kod capcha. Nazwę też sprawdziłam czy jest wolna i nic. Może ta gra już nie funkcjonuje?
#148 nuno69
Gdzie, coś takiego by nie padło, a po drugie jak już mówiłęm mi działa. Poszukaj, nie wiem, nie grałęm
dawno
#149 fantasma467
Jakoś się udało, ale w tym kliencie od razu wchodzi na chat, a gdzie gra?
#150 nuno69
No wlasnie, i tu sie pojawia problem taki, ze zwyczajnie niepamietam. Poradzisz sobie czy tlumaczyc ci
manual Radegasta?
#151 denis333
Za radegasta miałem się kiedyś zabrać. Pytanie ylko, na ile to dostępne, i na ile można mapki ogarniać.
#152 krzych76
Grałem w gry sportowe typu pingpong, golf, Topspeed, ale to wszystko nic - raczej do tego nie dojdzie, ale marzyło by mi się granie w produkcje Wargaming Games - czyli World of Tanks, World of Warplanes i World of Warships. No ale ponieważ na marzeniach się skończy to tylko takie tam pisanie, że fajnie b było... ;(
#153 fantasma467
Topspeed, piszesz o tej grze wyścigowej? To dostępne w ogóle?
#154 nuno69
Tak, to dla niewidomych jest
#155 misiek
Heh- w czołgi sam bym se pograł. Pókico- tylko marzenia.
#156 pates
no też by się pograło.
#157 mojsior
a czy ktoś z was grał w second life przy użyciu radegasta, to taki accessible klijent do second life.
W sumie nigdy się nie połapałem na czym polega mechanika tejże gry będę musiał troche się podowiadywać bo to może być fajne
#158 nuno69
Moja koleżanka prubowała, i mówila że i tak jest potrzebny tak zwany przewodnik, czyli osoba pomagająca nam w grze.
#159 fantasma467
Czy da się grać w przeglądarkową, tekstową grę Amorio.
Grać po niewidomemu rzecz jasna.
#160 nuno69
Da się, ale to wallheru, w skrócie: nie polecam.