a jest coś na przeglądarke jak mudy? Wchodzimy i gramy a nie jak gry typowo przeglądarkowe jak ten bike
czy plemiona, że muszę wstawać o 4 rano aby kliknąc budynek do budowy?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Puppet nightmares, masz fabułę normalnie
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
hm, puppet nightmares tylko po angielsku?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Tak
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Znacie jeszcze jakieś fajne gry role play typu Popmundo po polsku? Wonderlife niestety niebardzo dostępne.
Jest to the great heist bodajrze, albo Arkadia, jak już jroleplay. Nie polecam, informuję tylko że w
takim gatunku coś takiego jest
Cześć. A ja troszkę z Innym pytanie. Znacie może jakieś hmm. Symulatory życia? Chodzi o to, że rodzimy
się, ktoś musi nas wychować, potem uczymy się i tk każdy etp po kolei etc tc. Nie musi wszystko koniecznie
zaczynać się od niemowlaka. Był kiedyś wirtualny świat, ale to już chya nie istnieje.
Simsy XD.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
niestety nic takiego nie ma
Second Life z klientem Radegast.
Szkoda,że Simsy są niedostępne bo fajne zrobili na Androida, ale nie pod talkbacka.
Meh, sztucznawe to jakieś. SL podobbno lepsze, ale nie moje klimaty więc się nie wypowiem.
A czy second life jest dostępne?
Da, ale z Radegastem.
A możesz mi napisać gdzie to można pobrać i jak zaimplementować tam second life? Jeszcze w ten sposób
nie grałam.
coto jest radegast?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Pates:
www.google.comFantasma: Na ile znasz angielski? Ja się tym bawiłęm w 2011 roku, a nie chciałbym ci podać złych/niedokłądnych
informacji. Pytam, bo jak coś to nie ma problemu, manuala ci przetłumaczę.
A jeżeli znasz angielski i sobie poradzisz:
https://radegast.life/
tak tródno ci napisać co to jest?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
To klient dzięki któremu możemy grać m.in w second life i podobne gry. Pobrałam najnowszy i teraz nie
wiem czy wszystkie komponenty mam zaznaczyć przy instalacji, bo jest tam jakaś paczka głosowa extra i
jeszcze coś.