W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#101 fantasma467
PS. Rozszerzona nazwa to Grand Prix Race Online.
#102 johnson
Co do kodów do postala to wpisz postal 2 kody, czy cheaty. Możesz jeszcze zobaczyć na gryonline.pl. Kiedyś
był fajny serwis z kodami na sporo platform nazywał się tips.pl. Miał hyba tego naj więcej. Hyba już
sporo czasu nie istnieje.
#103 grzegorzm
no gpro było by spoko jak by nie trzeba było jakiegoś testu robićl.
#104 fantasma467
Jakiego testu? Ja nie robiłam. Tylko przed wyścigiem trening i kwalifikacje.
#105 misiek
Johnson- dzięki. Fantasma467- co do Pro ewolution soccera to był sarkazm?
#106 grzegorzm
no tam jest test, ale racja nie trzeba go robić. tródna ta gra jakaś
#107 fantasma467
Trzeba przeczytać poradnik to sporo się wyjaśni.Przykładowo przed wyścigiem masz 8 okrążeń treningowych
by ustawić auto. Jak nie wiesz to wszystkie wartości dajesz na 500 i po okrążeniu twój kierowca mówi
ci co jego zdaniem trzeba poprawić.
#108 fantasma467
A wyścig jest jutro o 20 i do 16,30 trzeba ukończyć kwalifikacje. Wszyzcy z jednej klasy wyścigowej jadą w czasie rzeczywistym, wiec ścigamy się razem, bo też niedawno zaczęłam i jestem w najniższej.
#109 denis333
Kurde. fajnie to wygląda. Może i ja założę konto. Obecnie jeśli chodzi o przeglądarkowe gry to grywam
jedynie w rocking soccer. Ciekawe, czy są jakieś przeglądarkowe symulatory życia. Pograł bym w coś takiego.
#110 djsenter
Ja chyba też, chociaż cholera Popmundo zajmuje mi kilka godzin, żeby wszystko ogarnąć, wiec sam niewiem.
#111 mojsior
Ja mam jedną awersję to przeglądarkówek, typu plemiona hattrick czy inne tego typu.
Takie gry są fajne może przez pierwsze parę miesięcy, kiedy poznajesz mechanikę danej gry, i wiesz gdzie
co się znajduje, ale jak to wszystko poznasz, to potem jest klikanie na pamięć w koło macieju w te same
kontrolki.
Niektóre gry sprowadzają się do tego, że musisz się zalogować, i co kolwiek tam wyklikać, żeby konta
ci nie usuneli, z reguły klikamy zżeby np podwyższyć poziom budynków potem musimy czekać dziesięć godzin,
żeby znowu się zalogować w celu kolejnej budowy, poto żeby się wylogować ponownie.
Ja miałem na iosie grę lords and knights i dostawałem świra, bo gra kilka razy na dzień przypominała
mi o swoim istnieniu powiadomieniami typu twoi poddani tęsknią za tobą i czekają na rozkazy.
Jedyne co mnie przy nich trzyma to dźwięk.
Mnie niestety te wszystkie super przeglądarkówki nudzą, po pierwsze ze względu na brak dźwięków, po drugie,
monotomna rozgrywka.
Ja jednak lubię gry, które są wypełnione dźwiękiem, akcją, a przede wszystkim nie zmuszają mnie do grania,
kiedy tego nie chcę, a te wszystkie browser mmo niestety tak robią, co mnie odstrasza.
W hattricka grałem, mimo, że nie jestem fanem piłki nożnej, ale nudziło mnie to po trzech miesiącach
gry, ponadto dostawałem maile o treści że już się długo nie logowałem, i muszę to zrobić bo inaczej usuną
mi konto, nie wiem czy tak jest nadal bo już dawno w to nie grałem, ale nie nawidzę, kiedy nudna jak
flaki w oleju przeglądarkówka rządzi mną, kiedy mam grać szantarzując mnie usunięciem konta.
Niestety, takie mam zdanie na temat tych przeglądarkówek.
#112 denis333
No wiesz. Jakoś trzeba utrzymać ludzi przy graniu.
#113 jamajka
Też nie lubię gier, w które koniecznie muszę grać. Ktoś kiedyś założy na moi mailu na takiej grze i ciągle
mi przychodziło, że moja wioska za mną tęskni. Miło mi, ale ja za nią nie.
#114 djsenter
Ja akurat niemam z tym problemu, chociaż czasami niemogę wejść, a potem mam problem, bo niepojawiłem
się w pewnym miejscu czy coś podobnego.
#115 hryniek
A w co ja grywam, bo zdaje się... Jeszcze się tu nie wypowiedziałem: Mud Cosmic rage, Microsoft Flight simulator
X
z dodatkiem Multi crew experience,
gdyż jestem miłośnikiem wszelkich symulatorów, zamierzam sobie kupić Xplane, bo też dziala z MCE, pomijam,że
jeszcze nie naumiałem się dogadać z kontrolą, ale przynajmniej umiem wystartować, utrzymać prędkość, wysokość
i kurs, a to już sukces :D, tutaj pytanie do ludzi którzy
w takie gierki grają czy jest to jak kolwiek dostępne z nvda, tj ekrany wybierania samolotów itp, czy
muszę się dowiedzieć tego innymi drogami :D, co jeszcze... Czasem jakiś fps typu redspot, czy rtr, ale...
Mnie takie gry szybko nudzą i jeżeli jż gram to z pewną grupą znanych mi osób.... I to chyba byłob na
tyle, w żadnym wypadku nie jestem zapalonym graczem, ale.. Jednocześne mam dość duże wymagania jeżeli
chodzi już o to w co gram.
#116 mojsior
ooo a czy to multi crew experience pozwala na pełne startowanie i londowanie, no i pewnie to jest płatne
jak znam życie
#117 hryniek
Oczywiście, że platne, pozwala właściwie na wszystko, z checklistami i flowami start trwaok. pół godziny.
#118 fantasma467
Zaczęłam grać w przeglądarkowego Bike Managera, ale nie wiem na jak długo. Jak ktoś grał to niech sie
podzieli wrażeniami.
#119 matius
A co to takiego?
#120 fantasma467
Wcielasz sie w kolarza i ścigasz się z innymi. Masz do dyspozycji garaż, siłownię, supermarked, sklep
gdzie nabywasz rower i akcesoria do niego. Jest też fabryka gdzie zarabiasz dolary, i szpital gdzie dochodzisz
do siebie po cięzkiej wyprawie. Jest też zwiedzanie okolicy, ale na początek polecam trasę 5km i poziom
bardzo łatwy. Wybrałam trudniejszy to wylądowałam w szpitalu.