Archiwum Eltena

Elten 2 - betatesty

Started by pajper 3240 posts last post 7 years ago Closed Page 85 of 162

Elten 2. beta 10 w wersji przenośniej odpalił na laptopie. niestety z instalacją problem jest taki, jaki
był.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kiedy używamy czytnika ekranu. powiadomienia odczytóje sapi 5
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#1683 1 like

Yyyyyyyy... nie?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#1684 2 likes

--Cytat (jamajka):
Yyyyyyyy... nie?

--Koniec cytatu
A coś... więcej?

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#1685 1 like

No nvda normalnie czyta, dlatego przecież jest np następny przystanek: 20:00.

NIE OTO Mi CHODZIŁO. CHODZIŁO MI OTO, ŻE GDY KORZYSTAMY Z CZYTNIKA EKRANU, TO CZY GODZINA, CZY POWIADOMIENIA
SĄ ODCZYTYWANE PRZEZ SAPI 5. DZIŚ GDY WLAPTOPIE MIAŁE URòHOMIONEGO ELTENA WŁAŚNIE Z ODCZYTEM PRZEZ nvda,
to taka sytułacja miała miejsce.

#1687 1 like

ja tak nie miewam, ja za to miałem: Następny przystanek: 20:00, wiem, że to na inny wontek, ale....
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#1688 1 like

no nie są odczytywane przez sapi, tylko przez aktywny czytnik ekranowy

jeśli bende miał taką sposobność, to to pokarze.

#1690 1 like

Aż dziwne, serio, ty masz jakiś magiczny ten komputer, u mnie tak nigdy się nie stało
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

No cuż. najwidoczniej tak umnie bywa hehe.

Wwątku witam na forum głosowym to pokazałem.

Może to Klango?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1694 1 like

Potwierdzam problem, choć dopiero nagranie Łukasza naprowadziło mnie na faktyczną jego przyczynę.
Problem dotyczy tylko wersji przenośnej.
Naprawię to.
Pozdrawiam,
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

szczerze powiedziawszy, to wczoraj to przez czysty przypadek zauwarzyłem. i dalej mam problem, aby uróchomić
najnowszą bete na laptopie.

I to nie było na Klango daszku, bo jest na klango komunikat, masz nową wiadomość. a nie otrzymałeś nową
wiadomość.

A czy mozna juz tworzyc nowe watki? Na forach?

jeszcze nie.

hm. A wcześniej miałeś zainstalowanego na tym samym laptopie?

nie. tego laptopa mam od 1 grudnia. co dziwne, w wersji przenośnej działa.